2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم بهم گفت سیاه سوخته

116 بازدید | 14 پست

تو جمع بودیم سر یه چیز مسخره بحث کردیم یهو بلند شد گفت گمشو سیاسوخته داداش من سرتم زیادیه  نمیدونم چرا داداش من به این سفیدی و سرخی اومده توه سیا سوهته دهاتی رو گرفته خیلی قلبم شکست همه یجوری نگام میکردن فقط میخاستم اب شم برم زیر زمین بمیرم😭😭😭😭

هیچی نگفتم فقط سکوت کردم ی بغضی تو گلوم بود اگ ی کلمه حرف میزدم همون لحظه مثل چی زار میزدم پس هیچی نگفتم بیشتذ از اون کوچیک نشم من سیا سوخته نیستم پوستم گندمی ولی اونا خیلی سفیدن مگ رنگ پوست من دسته منخ😭😭تورو خدا یه چی معرفی کنید بزنم سفید شم قبلنا ی رفیقی داشتم خیلی سبزه تر از من بود ولی بعد ی مدت مث گچ سفید شد ازش پرسیدم گفت کرم پاکستانی شب میزنم بنظرم گفت ارچ یا یه همچین چیزی بعدم گفت شیشه الان از رنک پوستم متنفرم تورو خدا یه کرم پاکستانی خوب یا یه کرم دیگ شب معرفی کنید

جدید نیستم یازدهمین کاربریمه😎❤🌿هربار بخاطر حرف حق و یا بخاطر بی شخصیتی دیگران تعلیق شدم🤍ولی عیب نداره ما شکست ناپذیریم😌💜تا پایان زندگی میجنگیم🌙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم تاپیک فیکه

وای چه جالب

جدید نیستم یازدهمین کاربریمه😎❤🌿هربار بخاطر حرف حق و یا بخاطر بی شخصیتی دیگران تعلیق شدم🤍ولی عیب نداره ما شکست ناپذیریم😌💜تا پایان زندگی میجنگیم🌙
خب راست حسینی بگو دنبال یه راه برای سفید شدنم

خب دروغم کجا بود؟ گفتم ک خواهرشوهرم بهم گفته سیاه سوختع برای یه هفته پیش بود جریان الان گفتم ک اینجوری گفته خاهر شوهرم چه دروغی دارم اخع

الان تو بخاطره یاوه گویی خواهرشوهرت دنبال سفیدشدنی متاسفم واقعا چرا از یه دید دیگه نگاه نمیکنی. همینی که هستی باش برا خودت ارزش قائل باش خودتو بپذیر. وقتی نتونستی با خودت کنار بیای و خودتو قبول نداری چطوری انتظار داری بقیه باهات درست رفتار کنن. میگی همه اونا سفیدن و تو توشون میفاوتی پس تو خاصتری.اهمیت نده ب عقده هایی که تو دل اطرافیانت هست و با نیش و کنایه سرتو خالی میکنن. 

الان تو بخاطره یاوه گویی خواهرشوهرت دنبال سفیدشدنی متاسفم واقعا چرا از یه دید دیگه نگاه نمیکنی. همین ...

حرفاتون درسته ولی جدا از اون خودم پوست سفید دوست دارم وکنار شوهرم ک خیلی سفیده یجوریم با رنک پوستم خودم دوست دارم سفید بشم

حرفاتون درسته ولی جدا از اون خودم پوست سفید دوست دارم وکنار شوهرم ک خیلی سفیده یجوریم با رنک پوستم خ ...

خب همون حرفی که دوستت گفته درسته کرمهای پاکستانی خیلی سفید میکنن فقط باید همیشه بزنی ترکش کنی برمیگرده

اگه واقعیه عجب ادم عنیه

خواهر خواهر😂😂خب دروغم چیه مگ شما زورم کردین محبورم ک دروغ بگم ما هروز هروز بحث میکنیم خیلی چیزا گفتم ک اون تا ماتحت سوخته و اونم خیلی چیزا گفته و الان برام عادیه ولی جدیدا توجه کردم و رنگ پوستم برای یجوریه میخام سفید بشم یجوری بهم برخورد حرفش خیلی ادم چندشیه سفیده چشاشم رنگی ولی شبیه میموناست

خب همون حرفی که دوستت گفته درسته کرمهای پاکستانی خیلی سفید میکنن فقط باید همیشه بزنی ترکش کنی برمیگر ...

اره میدونم ولی خب دنبال یه کرم خوبم اگ شما میدونید میشه معرفی کنید