2777
2789
عنوان

زبان پایتون دربرنامه نویسی

115 بازدید | 21 پست

بچه ها من تازه میخام کامپیوتر وبرنامه نویسی یاد بگیرم ولی میگن باید بازبان پایتون برنامه نویسی آشنا بشی سخته بنظرم آیا کسی هست برنامه نویسی بلد باشه آیا سخته؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره چون میخام وقتی مدرکو بگیرم برم سرکار

انطوری نیست عزیزم تو کامپیوتر با مدرک نمیتونی بری سر کار باید پروژه بزنی نمونه کار داشته باشی مهارت داشته باشی

زندگی یه جریانه، یه سفر، روی چیزی گیر نکن، بگذر تا زندگی بگذره. یه مسیره که به خدا برسی

عزیزم باید یک ماه برم تو فنی حرفه ای آزمون بدم تئوری وعملی

به هر حال سخته پیدا کردن شغل

بعدشم باید بری کار آموزی، معمولا کسی که برنامه نویس پایتون بخواد حتما میخواد چند تا مهارت دیگم بلد باشی

یه سر برو اگهی های استخدامی رو ببین چیا لازم دارن بعد شروع کن یادگیری. مطمعن شو بتونی یجایی کارآموزی گیر بیاری چون خیلیا تو این حرفه فریلنسری کار میکنن اونجوری سخته اول از کار تو یه شرکت شروع کن

زندگی یه جریانه، یه سفر، روی چیزی گیر نکن، بگذر تا زندگی بگذره. یه مسیره که به خدا برسی

به هر حال سخته پیدا کردن شغلبعدشم باید بری کار آموزی، معمولا کسی که برنامه نویس پایتون بخواد حتما می ...

اره خیلی سخته ولی میگن بیشتراداره ها به افرادی نیاز دارن که wordواکسل بلدباشن نمیخام برم جایی که چیزهای سخت میخان

اره خیلی سخته ولی میگن بیشتراداره ها به افرادی نیاز دارن که wordواکسل بلدباشن نمیخام برم جایی که چیز ...

خب ببین دنبال چه کاری هستی عزیزم ورد و اکسل رو که یه منشی هم باید بلد باشه 

الان زمونه حرفه ای بودنه بلد نباشی کار گیرت نمیاد

بعدم پایتون میخوای یاد بگیری تو چه شاخه ای کار کنی؟ طراحی سایت؟