2777
2789

موضوعی  حرفی داستان هر جی هر جی که الان ذهنتون درگیرشه بیاید حرف بزنیم یه ذره سبک بشین ذهنم آروم بشه شاید یه ذره خلوت تر شد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا شوهرم یه مدتیه اینجوری شده 

مثل دیونه ها شده 

یه روز خوبه به هفته خراب 

یک ماه جاشو جدا کرده 

چندماه رابطه نداریم 

امشب باز رفتیم بیرون خوب بودیم حرف زدیم الان باز خودشو تو پذیرایی زده ب خواب ک نیاد بخوابه 

چرا واقعا مغزم ارور داده دیگه کلافه ام سر در گمم

یه دونه داریم نه تازگی اینجوری سرد شده

عزیزم خدا حفظش کنه برات . اگه فقط شک داری و حس می‌کنی چون رابطتون سرده خیانت می‌کنه باهاش آروم حرف بزن بگو ناراحتی ازینکه رابطتون سرد شده شاید مشکل دیگه ای داره 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

چرا شوهرم یه مدتیه اینجوری شده مثل دیونه ها شده یه روز خوبه به هفته خراب یک ماه جاشو جدا کرده چندماه ...

😑واای چرا همه شوهرت اینجور میکنن 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

چرا شوهرم یه مدتیه اینجوری شده مثل دیونه ها شده یه روز خوبه به هفته خراب یک ماه جاشو جدا کرده چندماه ...

ازش پرسیدی؟ بپرس دلیلشو خیلی سخته اینطوری باید حل بشه مشاوره هم خوبه من چند بار گفتم به شوهرم بربم ولی نمیاد