2777
2789
متاسفانه خریدم😅

خوب کردی 

کتاب راز ها یکم سنگینه ولی این خودمونی تره 

من بیشتر اینو دوس دارم 

در واقع بیشتر اینجور کتابا دارن تفاوت زن و مرد میگن و تکرارین فقط زبان گفتارشون فرق داره 

کتابایی که موضوع متفاوت دارن و مفیدن 

تئوری انتخاب 

۵ زبان عشق 

عشق هرگز کافی نیس ( اینم تفاوت هاست ولی موارد جدیدم داره و مفیده ) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😁چطور اونا نگفتن و نمیدونستن ولی بچشون میدونه😂اونم خوندید؟خوب بود؟

بچشون ،یعنی دکتر جان گری ، روانشناسه با کلی آدم سرو کار داشته یاد گرفته😁آره خوندم کتابشو دارم .خیلی خوبه 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
خوب کردی کتاب راز ها یکم سنگینه ولی این خودمونی تره من بیشتر اینو دوس دارم در واقع بیشتر اینجور کتاب ...

من کتاب رازهارو خوندم اینو تازه گرفتم فعلا اینو بخونم ببینم چی میشه

چیزایی که به درد ازدواج بخوره من هنوز مجردم

فردا کاربریمو صدا بزن عکس از صفحات این دوتا کتاب میزارم ببین چطوره دوست داری بخونی یا نه .

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
😱جدا؟چه بد

خود غربی ها میگن کتاب به روز نیست و برای همون دوره ی خودش که ۳۰ سال پیشه مناسبه. 

ولی جامعه ی ایران که از 50 سال پیش هم فرق زیادی نکرده و هنوز همون جهنم ضدزن هست... پس فکر کنم مناسب ما عقب مونده ها باشه این کتاب. 🤡 پس بیخیال. بخر و بخون و لذت ببر. 

کاربری دست ۷ نفره. ❕

خود غربی ها میگن کتاب به روز نیست و برای همون دوره ی خودش که ۳۰ سال پیشه مناسبه.

چی بگم والا🥲حالا خوندنش ضرر نداره منم که نمیخوام عین کتابو تو زندگیم پیاده کنم باید ببینم حرفاش چقد می ارزه