2777
2789
راجب چیه؟ این راز هایی درباره ی مردان و زنان

مال خیلی وقت پیشه ولی فقط یه چیز خوب یادم مونده اونم اینکه در رابطه با خانما یادمه نوشته بود خانما وقتی احتیاج به توجه دارن غر میزنن😁خودشونم علتشو نمیدونن ولی کمبود محبت و توجه دارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کتابشو دارم تقرییا ۱۳ سال میش خریدم ،خیلی مفیده تفکرات و زن و مرد رو میگه ،تازه میفهمی چجوری برخورد کنی

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
من کتابشو دارم تقرییا ۱۳ سال میش خریدم ،خیلی مفیده تفکرات و زن و مرد رو میگه ،تازه میفهمی چجوری برخو ...

نویسنده کتاب ،دکتر جان گری هست ، یه کتاب جدیدتر داره ،به اسم ،چیز های که مادرم نگفت و پدرم هم نمیدانست 

یه کتاب قدیمیه با باور های منسوخ و ضدزن، که نویسنده‌ای که سال ها تو معبد به دور از جامعه زندگی می کرده و به قول خودش از زنان متنفر هست نوشته، اگه از این توصیفات خوشت اومد بخون. 

من که نتونستم حتی پنج صفحه‌ش رو تحمل کنم. 

کاربری دست ۷ نفره. ❕

نویسنده کتاب ،دکتر جان گری هست ، یه کتاب جدیدتر داره ،به اسم ،چیز های که مادرم نگفت و پدرم هم نمیدان ...

😁چطور اونا نگفتن و نمیدونستن ولی بچشون میدونه😂

اونم خوندید؟خوب بود؟

دیگه کدوم کتابارو خوندید

در مورد زناشویی؟ الان تو پیام بعدی گفتم ،یه کتاب دیگه از این نویسنده دارم ،اونم خیلی عالی .

مثلا توی کتاب نوشته بود فلان چیز نگید به مرد احساس قدرت کنه بعد به همسرم گفتم میگفت نه من دوست داد ...

خب یه قاعده ی کلی که نداره آدم با آدم فرق داره باید ببینی کدومش برای همسرت درسته