2777
2789
عنوان

چطوری لاغر کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عوارض نداشت منم میخوام بخرم ولی میگن توش مواد مخدر داره

اره تقلبیی هاش دارن...من تنبلی تخمدان داشتم خیلی تحقیق کردم یکی بخرم لاغر شم ...اصلشو گیر آوردم...اینجا ی سریا گفتن پودر داخلش سفیده...اونا تقلبی آن و شیشه دارن...اصل هاش پودر داخل کپسول قهوه ایی هست و بوی دارچین و زنجبیل میده

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  
ممنون منم به یکی سپردم قیمتش و گفته ۱۸۰۰ دو دل بودم بخرم یا نه از رو بسته بندی معلوم نی؟

چرا معلومه ببین یه آرم A داره رو بست...دستتو بکشی روش برجسته هس...بارکد داره رو بسته...بعد اون قسمت ک باز میشه ی برچسب نقره ایی رنگ هس ک آرم A روش هست...پودر داخلش بوی گیاه میده...قهوه‌ایی رنگه پودرش...کپسول رنگش نارنجی یا نارنجی پر رنگ هس و روی کپسولا نوشته مشکی الفا اسلیم هی اینارو دیدی ینی اصلع

چرا معلومه ببین یه آرم A داره رو بست...دستتو بکشی روش برجسته هس...بارکد داره رو بسته...بعد اون قسمت ...

ممنون ازت لطف کردی این مدت همش دو دل بودم بخرم ولی همه میگفتن خطرناکه و اصلش گیر نمیاد 

مرسی عزیزم با کمکت میتونم تشخیص بدم 

چی بگم آخه قیمتش و انقد گف احتمالا این گرون میده

اره بازم دقت کن اگ خریدی تاپیکای الفا اسلیمو بخونی ی خانمی چند سال پیش گفته ک معتاد شده بوده...من پارسال کلی می‌خوندم تحقیق میکردم

اره بازم دقت کن اگ خریدی تاپیکای الفا اسلیمو بخونی ی خانمی چند سال پیش گفته ک معتاد شده بوده...من پا ...

منم به خاطر همین از شما پرسیدم چون عده زیادی گفتن بعد یه مدت مصرف رفتن آزمایش دادن و معتاد نشون داده