2777
2789
عنوان

رفتار همسر شما با باجناق و خواهر خانمش چطوریه؟ مال من خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 4057 بازدید | 92 پست
به مادرت ی جوری که خواهرت نفهمه بگو شوهرم غر میزنه که اصرار نکنن شما ببرینش شوهرت حق داره  فک ...

گفتم که مثلا غر غرو هست ولی سر این موضوع چیزی نگفتم ولی دیگه مادرم از اخم کردن هاش فهمید و گفت بابا شب خودش می رسونه دلم خیلی برای مامان و بابام و خواهرم سوخت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم خواهر ندارم ولی یکی از شوهر خاله هام مثل شوهر خواهر شماست تنبله خیلی.همیشه خالم و بچه هاشو ب ...

قبول دارم رفتار شوهر خواهرش خوب نیست و باید بیاد خودش زنش رو ببره

ولی شوهر ایشونم که بهش غر غر میکنه هم درست نیست آخه تقصیر این بنده خدا چیه که یکی دیگه تنبله! 

خداییش نمیتونه به خواهرش بگه که باهامون نیا!

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         
شوهر منم دقیقا همینه مادرشوهر بد ذاتم اینجوریه اینم به اون رفته اصلا دوست ندارن به کسی خیری برسونن ...

شوهر منم دوست نداره خیرش به کسی برسه برعکس من که دلم برای همه میسوزه

گفتم که مثلا غر غرو هست ولی سر این موضوع چیزی نگفتم ولی دیگه مادرم از اخم کردن هاش فهمید و گفت بابا ...

با زبون نرم راضیش کن اگه وقتی اون عصبانیه توام با تندی جوابشو بدی بدتر میشه اما وقتی میگه بوسش کن باهاش شوخی کن بزار اصل قضیه یادش بره

من خواهر ندارم یعنی اینقدر دلم میخواست خواهرداشتم البته یه داداش دسته گل دارما ولی خواهر نه 

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
خب مامانت ک فهمیده,دیگه راستشوبگو,ازغرغرراحت شو

آخه اونجوری هم جورش رو بابام باید بکشه بابام هم ناراحتی قلبی داره این دو تا دامادش هم که کوتاه نمیان خودخواهن

مث خیلی ها ک میگن شوهرمون خواهرشو میرسونه  خب اون خواهر خودشه  بعضیا اخلاقشون خاصه دیگه

این رسوندن مشکلی نداره که،ادب و شخصیتو میرسونه،حالا فرقی نمیکنه خواهر خود ادم باشه یا خواهر شوهر

اون چیزی که اذیت کننده س سرویس شدن و همیشه همه جا بردن اوردنه که منم دوس ندارم حتی برا خواهر خودم

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...
گفتم که مثلا غر غرو هست ولی سر این موضوع چیزی نگفتم ولی دیگه مادرم از اخم کردن هاش فهمید و گفت بابا ...

چقدر موقعیتت رو درک کردم عزیزم

منم خیلی موقعها اخم و تخم‌های شوهرمو همش لاپوشونی میکنم کسی نفهمه! ولی آخرش با ذات بدش به همه میفهمونه و منم کلی خورد میشم!

الان این قضیه رو چطور راست و ریس کنم اینکه شوهرم نمی خواد خواهرم و بچه اش رو برسونه و مامانم اینا تو ...

چه بخیله شوهرت حالا چه اشکالی داره؟ اگه واست دردسره براش اسنپ بگیرید

فاالله خیر حافظا" و هو الرحم الراحمین
قبول دارم رفتار شوهر خواهرش خوب نیست و باید بیاد خودش زنش رو ببره ولی شوهر ایشونم که بهش غر غر میکن ...

دقیقا منم همین رو میگم نمی تونم بگم که نیا باهامون با این وجود چندین بار بهانه آوردم که می خوایم بریم فلان جا ولی شوهرم خیلی باهام دعوا می کنه و به خانوادم توهین می کنه میگه اینا می خوان از من سوء استفاده کنن

شوهر منم دوست نداره خیرش به کسی برسه برعکس من که دلم برای همه میسوزه

دقیقا!!

آخه ما هممون شاغلیم فقط جمعه ها می ریم سر می نیم

ببین اصلا خواهرتون نه هر کسی دیگه هم بود اگه قرار بود هر حمعه شوهرتون برسونتش خب ناراحت میشد شوهرتون آژانس نیست ما هم بعضی وقتا برادرشوهرم خوارشوهرمو میرسوندیم خب اگه فکر کن هر هفته این اتفاق بیوفته آدم کلافه میشه. مطمین باش اگه برعکسم میشد شوهر خواهرتونم خوشش نمیومد

چه بخیله شوهرت حالا چه اشکالی داره؟ اگه واست دردسره براش اسنپ بگیرید

شوهرم برای دیگران خیلی بخیله نمی دونم چیکارش کنم خداشاهده اونروز رفتیم رستوران حالا می خواد کلی پول غذا بده بعد که پسره در رستوران فال می فروخت من بهش 10 تومن دادم کلی با من دعوا کرد که اینا احتیاج ندارن تو رو گاگول فرض کردن