2777
2789
عنوان

رفتار همسر شما با باجناق و خواهر خانمش چطوریه؟ مال من خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 4057 بازدید | 92 پست
ببین اصلا خواهرتون نه هر کسی دیگه هم بود اگه قرار بود هر حمعه شوهرتون برسونتش خب ناراحت میشد شوهرتون ...

بله ولی هر هفته نیست مثلا هر دو هفته یه بار به ایشون میگن برسون هفته های بعد مثلا یکی دیگه می رسونه

چه بخیله شوهرت حالا چه اشکالی داره؟ اگه واست دردسره براش اسنپ بگیرید

آخه فاصله کرج تا تهران شب آدم اطمینان نمی کنه بعد یه چیز جالبتر اینکه مسیرهای خونه ما و خواهرم تقریبا نزدیکه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا منم همین رو میگم نمی تونم بگم که نیا باهامون با این وجود چندین بار بهانه آوردم که می خوایم بری ...

خب دیگه نگاه کن چطور بهضی وقتا ما با جاری مشکل داریم حتی نگاه جاری رو منظوردار تصور میکنیم الان شوهر شما هم نسبت به باجناقش همین حسو داره فکر میکنه الان باجناق بهش میخنده که یه نوکر پیدا کرده زنشو برسونه نمیشه به رفتار شوهرتون خرده گرفت چون ما هم نسبت به خونواده ی شوهر اینجوری هستیم

آخه فاصله کرج تا تهران شب آدم اطمینان نمی کنه بعد یه چیز جالبتر اینکه مسیرهای خونه ما و خواهرم تقریب ...

فقط از این ناراحتم که ممکنه به خاطر شوهر خواهر بی مسئولیتتون زندگیه شما بهم بریزه..چون کاری هم نمیشه کرد 

خب دیگه نگاه کن چطور بهضی وقتا ما با جاری مشکل داریم حتی نگاه جاری رو منظوردار تصور میکنیم الان شوهر ...

دقیقا اونم همین رو میگه ولی ما چون خانوادگی از این اخلاقها نداریم برام سخته خدا شاهده مادرشوهرم سرطان داره من از سر کار خسته میرم پیشش آشپزخونه اش رو تمیز می کنم غذا هم براش درست می کنم تازه یه بارم حموم بردمش خودش میدونه من چه کارهای برای خانوادش کردم بعد به من مکی گه تو به خودت خوبی کردی

چرا شوهر خواهرت خودش نمیاد خونه مامانت؟

اولا که فوق العاده انسان تنبلی هست دوما توی یه شرکتی کار می کنه که میگه جمعه ها هم باید تا 8 شب سر کار باشه دیگه راست و دروغش رو نمیدونم

فقط از این ناراحتم که ممکنه به خاطر شوهر خواهر بی مسئولیتتون زندگیه شما بهم بریزه..چون کاری هم نمیشه ...

واقعا زندگی من رو بهم ریخته و من تمام مسیر استرس دارم و با شوهرم بحث می کنم

آخه فاصله کرج تا تهران شب آدم اطمینان نمی کنه بعد یه چیز جالبتر اینکه مسیرهای خونه ما و خواهرم تقریب ...

ای بابا خوب با زبون خوش با شوهرت حرف بزن بگو در مورد این قضیه کوتاه بیا یکمم شاخ تو جیبش بذار که تو خیلی خوبی همه از مهربونی و گذشتت حرف میزنن میگن با اون باجناقش فرق میکنه خیلی مرده  ازش خواهش کن بگو بخاطر من خودتو لوس کن براش از این کارا 

فاالله خیر حافظا" و هو الرحم الراحمین

تازه فقط این نیست من می خوام خانوادم رو دعوت کنم میگه خواهر تو شوهرش رو نبیاید بگی اونا یکساله ما رو دعوت نکردن منم نمی تونم همه رو بگم اینا رو نگم آخه من چیکار کنم با این اخلاقاش؟

ای بابا خوب با زبون خوش با شوهرت حرف بزن بگو در مورد این قضیه کوتاه بیا یکمم شاخ تو جیبش بذار که تو ...

از این کارا کردم ولی شوهرم تربیتش اینطوریه که فکر میکنه همه دارن ازش سوء استفاده می کنن 

دقیقا اونم همین رو میگه ولی ما چون خانوادگی از این اخلاقها نداریم برام سخته خدا شاهده مادرشوهرم سرطا ...

چه بی انصافه ولی میگم با زبون نرم و چاپلوسی بقول معروف خرش کن

بعد جلوی خواهرت توی مسیر دعوا میکنه؟

فاالله خیر حافظا" و هو الرحم الراحمین

ولی بنظرم خواهرتم براشوهرش خیلیی اسون گرفته.خودش روش میشه همیشه کسی برسونتش.یبار دوبار.یا وقتی برگرده ک بتونه اسنپ بگیره یا گاهی شوهرش بیاد.ینی تاحالا حس نکرده شوهر شما مایل نیس برسونه؟

تا امام رضا(ع)8 وامام جواد(ع) 9 باشد * بگذارید که هشتم گرو نه باشد
چه بی انصافه ولی میگم با زبون نرم و چاپلوسی بقول معروف خرش کن بعد جلوی خواهرت توی مسیر دعوا میکنه؟

نه جلوی اون دعوا نمیکنه اخم میکنه بعدش با هام دعوا می کنه حتی یه بار پشت فرمون همدیگه رو زدیم خیلی حالم بد شد

ولی بنظرم خواهرتم براشوهرش خیلیی اسون گرفته.خودش روش میشه همیشه کسی برسونتش.یبار دوبار.یا وقتی برگرد ...

چرا خودش هم خجالت میکشه ولی بین ما این تعارفها زیاد نیست هر کس هر کاری دستش بیاد انجام میده اونم که شوهرش اینجوری هست بیچاره خیلی غصه می خوره دلم براش میسوزه