2777
2789

الان شش ساله ازدواج کردم شوهرم سر روابط با خواهرم و دعوت کردن و رفت و آمد خیلی غر میزنه

جدیدا هم که یه استرس بزرگ درست شده واسم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خواهر ندارم. ولی بابام با شوهرخالم به هم احترام می ذارنا ولی با هم جور نیستن. از لحاظ فرهنگی بسبار متفاوت هستن

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 

وای ایقد شوهر من میگه بریم خونه با جماق ک حااااالمو بهم میزنه یعنی ولش کنم ی لحظه میبینم غیبش زده 

کجایی؟؟

پیش با جناق

راضیم ک خوبن با همااا

ولی دلم میخوا بیشتر وقت با من باشه با این که خونه خواهره خودمه 

حرصم میگیره از بس میریم 

و خودش با جناقا یکی میشن و ما خواهرارو حرررص میدن

خدایا پشت پناه عزیزنانم تو باش
خداروشکر با هم خوبن چه استرسی؟؟

خونه مامانم اینا کرجه ما هم هفته ای یه بار میریم اونجا شوهر خواهرم خیلی تنبلهو همش بهاانه کار رو میاره خلاصه خیلی وقتها پیش اومده که مامانم اینا خواهرم رو آوردن بعد موقع برگشت به ما می گن برش گردونیم من واقعا با این مشکلی ندارم و خیلی دوست دارم بهش کمک کنم ولی شوهرم خیلی حرص می خوره و میگه مگه من آژانسم شوهرش بیاد برسونه 

تمام مسیر رفتن به خونه مامانم و برگشتنش در حال غر زدن و دعوا کردنیم با هم 

تا اینکه دیروز مامانم هم فهمید

من بابام با باجناق هاش خیلی خوب بود الانم بهترین دوستش شوهرخاله ام هست حتی از برادرای خودش خیلی بیشتر باهم ارتباط داشتن

اما متاسفانه شوهرم از روز اول سر ناسازگاری با اینا داره

شوهرمو باجناقش مث برادر بودن الانم هستن ولی روابطمون کم شده 

و الان خواهرمو شوهرم همو ابجی و داداش صدا میزنن خیلی برای هم احترام قائلن و در کل رابطه خوبی دارن خدارو شکر

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری