2777
2789

تا حالا از نوره طلایی استفاده کردی

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عفونت شدید داشتم یک ماهی هم دارو مصرف کردم رفع نشد

یکی اینحا گفت بشین تو جوشونده پونه خوب میشی امتحان کردم الان سه روزه علائم عفونت اصلا ندارم. 

قصد دارم هفته دیگه برم پیش دکتر معاینم کنه

ن استفادع نکردم

خیلی مؤثره از عفونت راحت میشی

برای اصلاح بیکینی از نوره اصل استفاده کن

لباس زیر نپوش یا روزی چنبار عوض کن

آب زیاد بخور

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

اصلا اینطوری نبودم یه ماه اینطوری شدم

چرا

غذای خاصی

شوینده خاصی

جنس لباس زیرت

بعد رابطه حتما با اب خالی بشور و دسشویی برو

علتشو خودت بهتر میدونی

یه هفته رعایت کنی خوب میشی

این داروها بدترت میکنه

من دوسال خارش کشتم

الان ۸ ساله نوره استفاده میکنم رنگ عفونت ندیدم دیگه