2777
2789

امروز خونه مامانم اینا بودم بابام گفت اونروز کله گرفتم انقدر خوشمزه بود انقدرم زیاد یه کله رو دوتامون( با مادرم) خوردیم…. یه با شور و اشتیاق میگفت منو به هوس انداخت منم چیزی نگفتم دیگهههههه😭 از وقتی گفته دلم کله میخواد خودشم زیاد اهلش نیستم فقط یکی دوقاشق از گوشتش میخورم… یکمم ناراحت شدم میگم یکمی هم برای من نگه میداشتم چی میشد… منم کله پاچه بیرون رو دوست ندارم لب نمیزنم… خودمم بلد نیستم درست کنم همم درست کنم میمونه رو دستم چون که من یه ذره میخورم شوهرمم کم میخوره موندم چه طوری از مغزم در بیارمش بیرون😭😭😭

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
یه کله بخر سهمتون رو بردارید بقیه اش برای من 😑😐

بلد نیستم درست کنم از بیرون هم آماده میگیریم بدم میاد لب نمیزنم

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخرین با خانواده همسرت بخورین

خانواده همسرم اصلا نمیخورن… کاش میخوردن یه کله میگرفتم میبردم میگفتم باهم بپزیم بخوریم

پس بهش فکر نکن چند وقت دیگه بگو مامان هوس کردم درست کن 🥲

آره یه چیزیه که اصلا نمیتونم برآورد کنم باید منتظر بمونم یه روز مامانم درست کنه به منم بده خجالت میکشم بگم هوس کردم شما خوردید😭