2777
2789
عنوان

بچه دوساله در چه حدی میتونه حرف بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 36 پست
خدا حفظش کنه🥰

قربونت

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

اره روزی 2-3 ساعت روشنه علی اینجوری نیس که مدام پای تلویزیون باشه 5 دیقه میبینه 5 دیقه نمیبینه..... ...

جای نگرانی نیست

سعی کن همونم حذف کنی چون خودش باعث تاخیر تکلم بچه میشه و زیر دوسال کلا ممنوعه

در طول روز باهم شعر بخونید صحبت کنید کتاب باهاش بخون خیلی موثره کم کم یاد میگیره صحبت میکنه 

بچه ها باهم متفاوتن

ولی من از اول تلویزیون روشن نکردم در حالی که خیلی اطرافیان و مادرشوهر اصرار داشتن میگفتن تلویزیون باعث میشه بچه زود حرف یاد بگیره

دختر من ۱۷ ماهشه شاید بگم ۳۰ کلمه بیشتر هم میگه

از ۶ ماهگی هم باهاش کتاب میخوندم شعر میخوندم و صحبت میکردم.

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اگر درکش خوبه نگران نباش زیاد باهاش صحبت کن داستان بگو گوشی و تلویزیون هم محدود کن ببر پارک با ...

اره درکش خوبه. حتی فکر میکنم خیلی خوب میتونم بهش بدم🙄🤔

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
جای نگرانی نیستسعی کن همونم حذف کنی چون خودش باعث تاخیر تکلم بچه میشه و زیر دوسال کلا ممنوعهدر طول ر ...

مرسی گلم

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
اره درکش خوبه. حتی فکر میکنم خیلی خوب میتونم بهش بدم🙄🤔

خداروشکر همین خیلی خوبه دختر منم همینجور بود حتی با پانتومیم حرف میزد آخرش هم یه جور نگاه میکرد انگار ما مشکل داریم خنگیم الانم بزرگ شده دیگه ساکت نمیشه 

خداروشکر همین خیلی خوبه دختر منم همینجور بود حتی با پانتومیم حرف میزد آخرش هم یه جور نگاه میکرد انگا ...

😂خدا حفظش کنه