2777
2789
عنوان

بچه دوساله در چه حدی میتونه حرف بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 36 پست
یا پیغمبر..... بچه من کلا 30 تا کلمه هم نمیگه. البته میدونم تقریبا همه چیزو متوجه میشه ولی کلمه نمیگ ...

دختر من یک‌ماه دیگه دوسالش تموم میشه تازه داره میگه بابا داداش اب مامان بده ده کلمه هم نمیگه ولی خیلی باهوشه 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تلویزیون نگاه میکنه؟

اره روزی 2-3 ساعت روشنه علی اینجوری نیس که مدام پای تلویزیون باشه 5 دیقه میبینه 5 دیقه نمیبینه..... رر مجموع شاید نیم ساعت کامل پای تلویزیون باشه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

بچم یک سال ۶ماهشه هرکیو میبینه دست بلند میکنه از دور میگه سلامممممم😂

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

دختر من یک‌ماه دیگه دوسالش تموم میشه تازه داره میگه بابا داداش اب مامان بده ده کلمه هم نمیگه ولی خیل ...

همسن پسر منه. پسر منم همینطوره. کلمه زیاد گفته تا حالا ولی فقط یکی دوبار. 

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
با اجازه ی استارتر ختم صلوات حضرت ام البنین داریم لطفا بیاین تاپیک قبلم حاجت بگیرین😍

التماس دعا

همسن پسر منه. پسر منم همینطوره. کلمه زیاد گفته تا حالا ولی فقط یکی دوبار.

اخه من پسرمم دیر حرف زد مرداد چهار سالش میشه خیلی خوب شده ماشالله 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

من پسرم‌ ۲۲ماهشه هیچی نمیگه فقط اواسازی می‌کنه..ددو ببوو اووو...بع بع..ولی صدای حیوانات ازش می پرسم ...

من قبلا پرسیدم گفتن این مهمتره که حرفاتوبفهمه دستور ها رو متوجه بزه. مثل در رو ببند. توپ رو بده

بچم یک سال ۶ماهشه هرکیو میبینه دست بلند میکنه از دور میگه سلامممممم😂

خدا حفظش کنه🥰

من قبلا پرسیدم گفتن این مهمتره که حرفاتوبفهمه دستور ها رو متوجه بزه. مثل در رو ببند. توپ رو بده

فهمش خیلی خوبه جدیدا مجبوریم رمزی حرف بزنیم واسه بعضی بحثا که نباید بدونه چون سریع متوجه میشه