2777
2789
عنوان

مامانم همش میگه طرف منو بگیر

72 بازدید | 6 پست

خیلی بابامو اذیت میکنه بنده خدا بابام جرعت نداره کاری کنه هرچی مامانم میگه باید بگه چشم

عموم از بابام خواسته بود که۷۰۰ تومن بزنه بکارتش که شب براش واریز کنه 

بنده خدا ۶۰۰ رده بود مونده بود ۱۰۰ که امشب جلوی مامانم به بابام داد مامانم قهر کرده بابام انقدر اعصاب خورد شده بود نزدیک بود گریه کنه 

خیلی به بابام فشار میاره خب برادرشه اختیار اینو داره بهش پول بده عموم اعتیاد داره ولی خیلی آدم مهربونیه 

بعد مامانم خیلی مودیه ی وقتایی میگه من عاشق داداشتم خیلی مرد خوبیه 

ی وقتایی میگه نمیشه بمیره راحت بشیم خب اونم داداش بابامه بیچاره بابام هیچی نمیگه ولی مامانم مدام توهینش میکنه الانم باهم قهرن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانت رابطش با پدرت بده یا فقط غر میزنه

بد نیست مودیه ی وقتایی به بابام میگه من کل دنیا رو میگشتم مثل تو پیدا نمیکردم تو نباشی من میمیرم 

ولی سر ی چیزای چرت و پرت میگه ایشالا بمیری راحت بشم حتی به مامانم بزرگ و بابابزرگم (پدری) ک فوت شدن فحش میده ولی بابام هیچی نمیگه چون میدونه بگه بدتر میکنه

بد نیست مودیه ی وقتایی به بابام میگه من کل دنیا رو میگشتم مثل تو پیدا نمیکردم تو نباشی من میمیرم ولی ...

پدرتون باید صحبت کنن اینطوری که نمیشه بجز خودشون شما هستین تو اون خونه دارین اذیت میشین برن مشاوره بهتره

پدرتون باید صحبت کنن اینطوری که نمیشه بجز خودشون شما هستین تو اون خونه دارین اذیت میشین برن مشاوره ب ...

مشاوره؟؟؟

دهنم کف کرد انقدر گفتم برو بی توجهی میکنه به حرفام اصلا محل نمیده 

همه بی اعتماد به نفسی من بخاطر رفتارای مامانمه همه چیزایی ک من تجربه میکنم بخاطر مامانمه افسردگی شدید دارم رفتم تراپی 

گفت اگه رفتی گفت مامانت بیاد بگو مادر ندارم و واقعا منم همینو گفتم خب خیلی بد نیست 

مشاوره؟؟؟دهنم کف کرد انقدر گفتم برو بی توجهی میکنه به حرفام اصلا محل نمیده همه بی اعتماد به نفسی من ...

مادر منم دقیقا همینطوره عزیزم درکت میکنم باهم صحبت کنید لازم شد یکم گریه کنید پیشش مادره دیگه اشک بچشون ببینه دوم نمیاره همینا رو بهش بگو راضیش کن