2777
2789
عنوان

هدیه مناسب برای دختر یازده ساله

49 بازدید | 9 پست

سلام خانمهای عزیز 

برای دختر یکی از اقوام میخوام هدیه بخرم. حدودا ۱۰-۱۱ سالشه. از سلیقه و اخلاقش چیزی نمیدونم

از اونجایی که اطرافم دختر این سنی نیست هیچ ایده‌ای ندارم که چی میتونه براش جذاب باشه 🤦🏻‍♀️

به فکرم رسید اینجا تاپیک بزنم شاید کسی بتونه راهنمایی کنه

پیشاپیش ممنون از نظراتتون ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی طلافروشی اینجا هست در حد۱،۱٫۲۰۰اینا دستبندایی گوگولی دارههدیه قشنگیه

به نظرتون طلا بچه رو خوشحال میکنه؟ ترجیح نمیده اسباب‌بازی هدیه بگیره مثلا؟

اگه خوشش بیاد که طلا بهترین انتخابه

به نظرتون طلا بچه رو خوشحال میکنه؟ ترجیح نمیده اسباب‌بازی هدیه بگیره مثلا؟اگه خوشش بیاد که طلا بهتری ...

اخه دخترا اکسسوری دوس دارن.این دستبندا،رنگی رنگی طور هستن وسطش ی تیکه طلاس.موندگاره براش

سرچ کنی،هستن

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
به نظرتون طلا بچه رو خوشحال میکنه؟ ترجیح نمیده اسباب‌بازی هدیه بگیره مثلا؟اگه خوشش بیاد که طلا بهتری ...

بنظرم از اینهایی که تو یه جعبه هستن تو گوگل دیدم  هم شش رنگ خودکار داره هم آبرنگ هم پاکن و تراج و مداد و هم مدادشمعی 

خیلی خوبن واسه کادو