2777
2789
عنوان

معجزه امام رضا🥺💚

| مشاهده متن کامل بحث + 4707 بازدید | 325 پست
شرایط خادم حرم امام رضا (ع) شدن

من تولد امام زمان بود همینطور رفتیم یه برنامه ای شرکت کردم دیدم یه ادمایی ک نوشتن خادم الرضا ایستادن و پذیرایی مسکنن بعد شرایط پرسیدم گفت ازه اینجا زیر مجموعه مشهد هست و کسایی که شرایط به اونجا زو ندارن همینجا خدم میشن و ما هرهفته برا امام رضا مجلس برگذار میکنیم و شما ب عنوان خادم پذیراایی بعدا رفتم زدم تو گوگل برام اومد ک اره درسته هر استانی هم داره شما پرس و جو کنین ببین شهر شماهم داره

من تولد امام زمان بود همینطور رفتیم یه برنامه ای شرکت کردم دیدم یه ادمایی ک نوشتن خادم الرضا ایستادن ...

ممنونم عزیزم

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم لطفا و خواهشا دعا کن خدا آبروی من و عزیزانم رو حفظ کنه و انشالله هیچ وقت شر و درد سر و بی آبرو ...

چشم حتمااا عزیز دلم فردا مجلس امام رضا هست رفتم اونجا موقع دعا از ته دلم براتون دعا میکنم ک مشکلتون حل بشه💚💚

چ معجزه هایی دیدی از امام حسین و امام زمان؟

یه حاجت خیلی مهم و غیر ممکن داشتم چن سال اصن براورده نمیشد تا اینکه از امام حسین جونم پارسال فقط یه جعبه شیرینی برا محرم نذر دادم گفتم امام خسین امیدوارم تا محرم بعدی من حاجتم رسیده باشم اصن برام غیر قابل باور بود ک این حاجتم براورده میشه همینطوری گفتم منکه این همه دعا کردم اینم روش بعدش هم ختم قران برداشتم هدیه بع امام حسین جز ۲۸ بودم ک به حاجتم رسیدم🥺😍😍

وااای برگاااام😳😳

اره بخدا برا خودمم جالب بود بعد فرداش رفتم مدرسه اصن دراین باره با دوستام صحبت نکردم رفیقم دیدم گفت دیشب خواب دیدم تا خودمو خودت با کاروان رفتیم مشهد و توهم همینطور خیره شدی به ضریح امام رضا

میشه از امام رضا از جای من حاجتمو بخواین؟؟

اسمم ساراست 

هفته ی اینده عشقم قراره بیاد پابوسشون 

میشه ازت خواهش کنم 

دعا کنی خانوادشو بتونه راضی کنه؟؟؟ک بیان باهام اشنا بشن حداقل 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

حتی تاپیک قبلم هم هست که برا امام رضا به یادگار نوشتم یه شب قبل از تولدش

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

فرزانه هستم

عزیززززممم من خیییلی چیزارو ازش گرفتم😭😭😭😭 قربونش برمممم... چند وقت پیش رفتم پیشش یه حاجت داشتم...گفتم آقا...من هزار کیلومتر کوبیدم اومدم فقط به عشق خودت...منو دست خالی برنگردون.... الهی منم تایپک بزنم بگم آقا حاجتمو داد😭😭😭😭