خب سلام من همیشه دوس داشتم ک خادم الرضا بشم و یه روز خیلی شانسی یه جا دیدم درحال عضو گیری خادم هستن و من از بهمن ماه تا الان خادم الرضا هستم با افتخار😎💚تواین چندماه خیلی معجزات دیدم از کسی ک تومار داشت کسی که اعدامی بود کسی ک بچه میخواست و...خب منم بیشتر عاشق امام رضا میشدم(البته بگم که من مشهد نیستم تو شهرخودمون هادم هستم) تا اینکه دهه کرامت از امام رضا خواستم مثل بقیه هم ی نشونه سرراهم بزاره ک منم بدونم حواسش بهم هست و باعشق بیشتر خادمی اقاجون رو کنم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
میشه برای من یه دعااااااای ویژه کنی؟دعا کنی صاحب خونه بذاره همینجا بمونیم با خوبی و خوشی و پول جورشه ...
ایشالله عزیزم ایشالله که خودتون بزودی صاحب خونه بشین ما خودمون دوسال پیش رفتیم مشهد ارزومون بود ک صاحب خونه بشیم واقعا پولشو نداشتیم اونجا دعا کردم ک خونه دار شیم برگشتیم شهرمون دماه بعدش به طور ناباوری پول خونه جور شد و شروع کردیم به ساختن خونه