2777
2789
عنوان

معجزه امام رضا🥺💚

| مشاهده متن کامل بحث + 4549 بازدید | 323 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ازحضرت زهرا دوبار حاجت گرفتم یکیش واقعا معجزه بود قربون مادرم برم 💚

ببخشید نذر خاصی کردید؟

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

چشم حتمااا عزیز دلم فردا مجلس امام رضا هست رفتم اونجا موقع دعا از ته دلم براتون دعا میکنم ک مشکلتون ...

میشه برای من یه دعااااااای ویژه کنی؟دعا کنی صاحب خونه بذاره همینجا بمونیم با خوبی و خوشی و پول جورشه بدیم بهش.الهی خیر ببینی

میشه یه فاتحه یا صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید..ممنونم

فدای محبت امام رضا بشم ایشالا حاجت من و تمام حاجت مندان رو بدن به حق جوادشون

ایشالله براهمه فردا تو مجلس امام رضا از ته دلم دعا میکنم برا حاجت رواییتون و اینکه همه رتهیی مشهد شیم

عزیزم برای منم حتما دعا کن مشکلات زندگیم حل شه واممونو بدن جور بشه اسیر نشم . صابخونه بشم خودم خیلی ازش خواستم توام بخواه از امام رضا برام دعا کن 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
میشه برای من یه دعااااااای ویژه کنی؟دعا کنی صاحب خونه بذاره همینجا بمونیم با خوبی و خوشی و پول جورشه ...

عزیزم منم مشکلم همینه پست زیر پست شما نوشتم چقد مشابه هم 

میشه برای من یه دعااااااای ویژه کنی؟دعا کنی صاحب خونه بذاره همینجا بمونیم با خوبی و خوشی و پول جورشه ...

ایشالله عزیزم ایشالله که خودتون بزودی صاحب خونه بشین ما خودمون دوسال پیش رفتیم مشهد ارزومون بود ک صاحب خونه بشیم واقعا پولشو نداشتیم اونجا دعا کردم ک خونه دار شیم برگشتیم شهرمون دماه بعدش به طور ناباوری پول خونه جور شد و شروع کردیم به ساختن خونه

کجا میشینین ؟؟؟ چقد میخواد صابخونتون ؟؟؟ مشکل منم دقیقا مثل شماست 

میشه اگه مجلس داشتید واسه شفای کامل گلسای منم دعا کنید

امام رضا عشقه 

من کربلامو از امام رضا گرفتم 

به امام رضا سلام منو برسون بگو مامان گلسا گفت خوشا دردی که درمانش تو باشی مطمئنم آقا منو یادش میاد

من آنِ توام ، مرا به من باز مده❤️ مهربان خدای من💙 وکفی بالله وکیلا💚