2777
2789

متاسفانه خیییلی سر به هوام و به هیچ وجه دست خودم نیست و حافظم هم داااغونه 

همیشه دارم میخورم تو درو دیوار و تمام تنم همیشه چند تا کبودیو داره دیروزم کفشامو پوشیدم میدونستم لیزه قبل اینکه برم تو پله ها به خودم گوشزد کردم که حواسمو جمع کنم ولی تا رسیدم به پله یادم رفت یا یه عالمه وسیله تو دستم لیز خوردم پشت سرو گردنم خورد به پله ها خودم هم دردم گرفته بود هم ازون صحنه خندم گرفته بود اشک میریختمو میخندیدم یبار دیگم کاری با خودم کردم که مرگو جلو چشمم دیدم و از شدت جراحت کسی باورش نمیشد کتک نخوردم 

تاحالا کسی مثل من دیدید؟

اره دیدم خودمم سلام رفیق😐 من سرم با ماتحتم پنالتی میزنه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا که خدا رحم کرد که سرتون آسیب ندید 

دوماً برای راهکار ، بنده خودم سعی کردم تا جایی که میتونم از گوشی فاصله بگیرم و به کار های عملی به پردازم حتی اگر شده به کمک مادرم ظروف رو میشورم و خونه رو مرتب میکنم ، این کار باعث میشه مغزت دائم درحال فعالیت باشه ، و از گردو هم استفاده کن 

اولا که خدا رحم کرد که سرتون آسیب ندید دوماً برای راهکار ، بنده خودم سعی کردم تا جایی که میتونم از گ ...

باورت نمیشه ولی من نهایت روزی نیم ساعت تو گوشیم دوتا بچه کوچیک دارم مدام درحال فعالیتم نقاشیو شیرینی پزیم میکنم گردو و کندر هم میخورم کلا از بچگی همینم

زنده ای هنوز؟

یبار بچه هامو بردم حمام واس پلی اتیلن خیلی بزرگ داریم اونو اب کردم بازی کنن نمیدونم چه فکری کردم پیش خودم مثلا خواستم تکونش بدم سر خوردم پوست دستام کنده شد به بغلای وان رون های پاهامم له شد با سرم افتادم تو وان پاهام بیرون یود بچه هام کوچولوعن فکر کردم بازیه نشسته بودن رو سرم اینقدر اب خوردم داشتم خفه میشدم با جون اخرم خودمو کشیدم بالا 

علتش چی می‌تونه باشه بنظر خودت؟؟

حس میکنم بخاطر یه دوران طولانی سختی وحشتناکی که سپری کردم مغزم خودش انتخاب کرده بی حواس باشه به طوری که عشتاد درصد خاطرات بد رو اصلا یادم نیست از بقیه میشنوم هم باورم نمیشه برا خودم اتفاق افتاده

حس میکنم بخاطر یه دوران طولانی سختی وحشتناکی که سپری کردم مغزم خودش انتخاب کرده بی حواس باشه به طوری ...

ببین شما خانوم خانه داری هستی و مدام باید حواست جمع باشه که خدایی نکرده بلایی سر فرزندانت نیاد ، اولین کاری که می‌کنی باید برا خودت نظم داشته باشی و همیشه خونه زندگیت جمع و جور باشه ، درسته به لطف اون گوگولی مگولیا نمیشه ولی حداقل اون حیطه کاریت رو مرتب نگهدار ، قول میدم سریع اثر مثبتی رو ببینی که باورت نشه

ببین شما خانوم خانه داری هستی و مدام باید حواست جمع باشه که خدایی نکرده بلایی سر فرزندانت نیاد ، اول ...

شرمندم ولی باز خونمم همیشه درحال مرتب کردنم چون بهم بریزه خونه خودم بدتر به هم میریزم

شرمندم ولی باز خونمم همیشه درحال مرتب کردنم چون بهم بریزه خونه خودم بدتر به هم میریزم

خواهش میکنم امیدوارم هرچه سریعتر هوش و حواستون برگرده سر جایش 😊اگه کمک خواستید تلگرام در خدمتتون هستم برای مشاوره دادن