2777
2789
عنوان

خواستگار تون بگه همه خرج مخارج نصف باید بدین قبول میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 58 پست
نه بابا با پول مردا فقط بازی بازی میکننخیلی زنای خارجی اصلا کار نمیکنن حتی همین‌بلاگرای خارج کشور کا ...

تولید محتوا یجور شغله 

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم خسیسه یا کلا کارمنده ندارن قکر کن ب من میگفت بهم زنگ بزن گفتم شرمنده من از اینکه مزد بهم بگه ...

بهت گفت تو زنگ‌بزن بعد میخوای باهاش ازدواج کنی 

مطمئنی براش ارزش داری ؟ روانی نباشه بدبختت کنه بگو هدفت از ازدواج چی نکنه دنبال وام ازدواجی فقط 😅

هیچکس زن‌این جور مردا نمیشه فردا نیای تاپیک‌بزنی الکی بگی بخاطر عشق چشم بسته ازدواج کردم

تولید محتوا یجور شغله

شغل کوون گشادی که فقط باید خارج‌ایران زندگی کنی مردم له له بزنن وقت‌و اینترنتشونو حروم کنن توام پول دربیاری 

نه سواد میخواد نه تخصص نه شخصیت فقط خارج کشور باش و دروغ سرهم کن مردم ساده هر روز الافت میشن و از حسرت مردم پول در میاری 

شغل کوون گشادی که فقط باید خارج‌ایران زندگی کنی مردم له له بزنن وقت‌و اینترنتشونو حروم کنن توام پول ...

بهرحال هرچقدرم ما بشینیم فحش بدیم و توهین کنیم حقیقت اینه که شغله و شغل پردرامدی محسوب میشه و کار هرکسی هم نیست توانایی های خودشو میخواد وگرنه الان همه بجای کارای دیگه بلاگر میشدن و پول پارو میکردن

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

تولید محتوا یجور شغله

همین‌اینستا و تولید محتواها برای پول مردمو افسرده و داغون و ناامید اززندگی کرده 

باید یجوری محتوا بسازن دل مردموبسوزونن و حسرت بدن تا پول دربیارن نتجیش چی یمشت مردم ناامید 

همین‌اینستا و تولید محتواها برای پول مردمو افسرده و داغون و ناامید اززندگی کرده باید یجوری محتوا بسا ...

خودشون نباید دنبال کنن من خودم اینستامو پاک کردم ولی تا زمانی که داشتم هیچوقت این سبک پیجارو دنبال نکردم

ولی همین که هرروز دنبال کننده هاشون بیشتر میشه نشون میده مردم به دیدن این سبک زندگیا و پز دادنا علاقه دارن برای اونام چی بهتر ازین که با نمایش عقده هاشون پول درارن

بهرحال هرچقدرم ما بشینیم فحش بدیم و توهین کنیم حقیقت اینه که شغله و شغل پردرامدی محسوب میشه و کار هر ...

همه که خارج کشور نیستن ازادی ندارن خیلی اداها و دروغها و نمایشهارو بدن تا مردم درسختی تحریم حسرت بدن

والا توام برو خارج کشور برو جلوی دوربین حاشیه درست کن رفتارای غیر اخلاقی کن مردم و حسرت بده فالوت میکنن 

خیلی پیجها اصلا محتوای سخت و با زحمتی  درست نمیکنن چون صرفا کشورهای خاصین مردم تماشاشون میکنن 

بلاگرا چکار میکنن دقیقا میگی محتوا سخته ؟ هسته اتم میشکافن ؟یا تو معدن کار میکنن یا بار میبرن ؟

خودشون نباید دنبال کنن من خودم اینستامو پاک کردم ولی تا زمانی که داشتم هیچوقت این سبک پیجارو دنبال ن ...

مردم انقدر تنهان میشینن با حسرت پیجهارو دنبال میکنن پیامدش ناامیدی ودلسردی از زندگی خودشونه بلاگرا  پول به جیب میزنن وبه ریش مردم ساده میخندن  به خواسته هاشون رسیدن 

دوستم میگه از وقتی دختر و پسرم اینستا دنبال میکنن نه امیدی دارن نه ذوقی مریض شدن

اینستا مردمو بدبخت کرد همچی مردمو ازشون گرفت 

همه که خارج کشور نیستن ازادی ندارن خیلی اداها و دروغها و نمایشهارو بدن تا مردم درسختی تحریم حسرت بدن ...

عزیزم حرفاتون غیرمنطقیه 

اونی که داره اون پیج رو دنبال میکنه به اون محتوا علاقه منده که دنبالش میکنه اگر حسرتی هم میخوره خودخواستست وگرنه میتونه دنبال نکنه پس ما حق نداریم بگیم زندگیتو نمایش نده که من حسرت نخورم من قدرت تصمیم گیری دارم و میتونم دنبال نکنم اگر میکنم و حسرت میخورم مشکل از منه نه اون پیج

بهرحال سختی خودشو داره همین الاه هزارتا فالور جمع کردن سخته چه برسه در حد میلیونی 

مطمئن باشید اگر همین امروز همه بلاگرا تصمیم بگیرن فعالیت نکنن خود مردم التماس میکنن که بازم استوری بزارید چون مشکل از مردمه