2777
2789
عنوان

خواستگار تون بگه همه خرج مخارج نصف باید بدین قبول میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 58 پست
مردم انقدر تنهان میشینن با حسرت پیجهارو دنبال میکنن پیامدش ناامیدی ودلسردی از زندگی خودشونه بلاگرا ...

من و شما تفکر متفاوتی درین مورد داریم پس بحث بیهودست

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

من و شما تفکر متفاوتی درین مورد داریم پس بحث بیهودست

اخه بلاگرا چه سودی برای چرخ اقتصادی کشور دارن؟

جز ضرر که جوونارو ناامید و بی بندوبار کنن 

یکم فکر کن خودت حتی انلاین شاپها باعث شدن خیلی شوهرا و پدرایی که مغازه دارن یا شغلهای دیگه ایی دارن بیکار بشن نتونن نان اوری کنن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه بلاگرا چه سودی برای چرخ اقتصادی کشور دارن؟جز ضرر که جوونارو ناامید و بی بندوبار کنن یکم فکر کن خ ...

بحث من کلا چیز دیگه ایه

وقتی مردم استقبال میکنن چرا اونا اینکارو نکنن

خود شمام اگر بدونی میتونی با بلاگری یا انلاین شاپ روزی صدمیلیون دراری میری انجامش میدی و اصلا برات مردم مهم نیستن

برای اونام همینه وقتی منبع درامدی دارن دیگه چه اهمیتی داره مردم چی حس میکنن

ضمن اینکه هر ادمی باید تو کارش بفکر آپدیت باشه تا پیشرفت کنه کسی که مغازه داره باید زودتر ازینا میفهمید دنیا سمت انلاین بودن می‌ره پس باید خودشو تطبیق بده

ادمی هم که با دیدن بلاگر از زندگیش خسته بشه حتی اون بلاگر هم نبود با دیدن یکی بهتر از خودش تو اطرافش از زندگیش خسته میشد اون فقط دنبال بریدن از زندگیشه حالا یا با بلاگر یا ادم دیگه

ادما باید بفکر ارتقاء شخصیت خودشون باشن نه تو فکر اینکه همه محدود بشن تا من ناراحت نشم

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

بحث من کلا چیز دیگه ایهوقتی مردم استقبال میکنن چرا اونا اینکارو نکننخود شمام اگر بدونی میتونی با بلا ...

فکر کنم تو متوجه حرف من نمیشی تو از این افراد بت ساختی گفتم بت نیستن کار شاقی هم نمیکنن نه به چرخ اقتصادی مملکت کمک میکنن نه کمک به فرهنگسازی جامعه و بهبود اوضاع جامعه نه زحمت خاص و تخصصی میکشن   

همه مگه دوستدارن اختلاسگر باشن ی افراد خاصی علاقه به گول زدنو و خوردن پول مردم دارن 

پس اگر  اختلاسگرارو  نقد میکنن دلیل بر این نیست حسودیشونو میکنن یا توکف اختلاس هستن و اگه راهش هموار باشه حتما انجام میدن چه بسا افراد زیادی داریم هم فرصت هم قدرت رفتارهای ضد اجتماعی دارن  انجام نمیدن 

همه که فرصت طلب و سودجو نیستن 

در ذهن تواین جا افتاده هر کسی مخالفت مساله ایی باشه  حتما حسوده پس اینهمه استادجامعه شناس  از خطرات اسیبهای بلاگرها برای جامعه میگن همشون حسودن و دلشون میخواد دلقک بازی در بیارن و حاشیه بسازن ؟😅

ممنون از همتون 

کلا خودم کارمندم دوست ندارم همسر آینده ام کارمند باشه 

این اقا سه سال و من سال اول ردش کردم 

حتی باهاش حرف نزذم ک عقاید و تفکراتش هم بفهممم 

الان باز اصرار فراوان 

میبینم دندون تیز کرده 

میبینه وسایل خریدم 

خونه هم اداره میده 

ماشینم هس 

گفته چ بهتر از این همه چی راحت میرم رندگی مو شروع میکنم 

تازه اوایل میکفت عروسی هم نمیگیرم🤣🤣🤣

حتی حرف زدن با همچین مردی چندشه😏😏😏

به شرطی قبول میکنم که کار خونه و آشپزی و بچه داری نصف به نصف باشه

قبول کرده 

ولی بازم اشتباهه 

مگه اون بارداری 

یا زایمان میکنه 

بعدشم مرد ایرانی هر چ بگع بعدش یا انجام نمیده یا نصف نیمه 

اخرش مجبوری خودت  تمام کارای خونه انحام بدی

چرا نمیخوای کار کنی ؟ حالا من تجربه ی کار و درآمد رو ندارم ولی خانه داری هم خیلی سخته هم کسل کننده خ ...

من تجربه هر دو رو دارم 

هزار رحمت ب خونه داری بخدا 

تا تحربه نکنی نمی‌فهمی چ میگم 

فکر کن شیش از خونه میزنی بیزون ۴میای خونه 

سرکار جواب هزاران نفر بده 

جواب رئیست 

جواب ارباب رجوع 

خودم ب شخصه روزای بوده ک از درد بدنم داشته پودر می‌شده ولی مجبور بودم لبخند بزنم و جواب ارباب رجوع بدم و کاراشو انحام بدم دردی ک مسکن ارومش نمیکننه 

همون لحظه ماموفقت ازت ی کار دیگه میخواد  

تنش 

فشار کاری 

استرس کاری 

حالا بیای خونه باز بشینی کار خونه انجام بدی 

همون کارایی ک میگی سخته فکر کن بعد کار باز تو خونه سرپایی و مشغول شام ناهار صبحونه فرداییی  

خونه تو تطافت کنی 

حموم بری 

اکه بچه داشته باشی ک واویلاست 

خدایش من هیچی از زندگیم نمیفهممم چون بدنم تماما خسته س 

ورزشمو ب زور انحام میدم 

اینا درصدی نه ساعتی ک بیزونی و بعدش میای خونه داری شروع میشع

قبول کرده ولی بازم اشتباهه مگه اون بارداری یا زایمان میکنه بعدشم مرد ایرانی هر چ بگع بعدش یا انجام ن ...

حرفات قبول دارم ولی الان شرایط اقتصادی خیلی سخت شده واقعا یه حقوق به هیج جا نمیرسه

اشهد ان علی ولی الله

ممنون از همتون کلا خودم کارمندم دوست ندارم همسر آینده ام کارمند باشه این اقا سه سال و من سال اول ردش ...

من اصلا حرفی از حسادت نزدم میگم ادمی که موضوعیو دنبال میکنه علاقه منده وگرنه مثل من کلا دنبال نمیکنه و ایرادی هم از کار کسی نمیگیره من خودم بشدت مخالف بلاگرام اما نمیگم حق کار ندارن چون تا زمانی که بیننندشونو دارن قطعا فعالیت میکنن و به حرف من و امثال من اهمیتی نمیدن 

حرفات قبول دارم ولی الان شرایط اقتصادی خیلی سخت شده واقعا یه حقوق به هیج جا نمیرسه

عزیزم اشتباه نکنی 

بخدا وارد نشدی میگی خوبی 

من ۲۸سالگی کمرمو عمل کردم فک کن چ خبره 

من فکر میکردم بدن من این طوریه 

ی خانم دیگه دیدم ۳۵ از زانو درد عذاب میکشید 

اگه خودتو دوست داری همون خونه بمون 

کار خونه و کار بیرون دو تا شغله

عزیزم اشتباه نکنی بخدا وارد نشدی میگی خوبی من ۲۸سالگی کمرمو عمل کردم فک کن چ خبره من فکر میکردم بدن ...

من نزدیک ۱۴ ساله که ازدواج کردم ابتدا شاغل بودم و به خواست همسرم خانه دار شدم ولی الان شوهرم دو جا داره کار میکنه با اینکه هر دو شغلش هم خوبه من خودمم موقع ازدواج خونه داشتم ولی شرایط اقتصادی سخت واقعا یه حقوق جواب نمی ده 

اشهد ان علی ولی الله