2777
2789
عنوان

حرکات بچم کم شده باز😔

124 بازدید | 16 پست

۳۶ هفته و ۱ روزمه 

دیروز سونو بودم همه چیش نرمال بود و بند نافش از دور کردنش باز شده بود 

و مشکلی نداشت وفقد گفت اب دورش داره کم میشه که از دیروز اینقد مایعات خوردم حالت تهوع دارم

دیروزم زیاد تکون نمیخورد 

امروزم تکوناش در طول رپز ۴ حرکتو داشته و حتی بیشتر اما همش در حد فشاره و به ی قسمت خودشو سفت میکنه و حس لگد میزنه 

چیزای شیرینم میخورم فقد وقتی دراز میکشم چند تا حرکت ریز داره و نداره این حالتیه 

میترسم چیزیش بشه کلی استرس دارم طبیعیه؟😔

روزای خوب توی راه😎✌🏻

برو ان اس تی انجام بده گلم، خیالت هم راحت میشه

ان اس تی نمیتونم امشب برم ابجی شوهرمم نمیبرم میگه هنوز دیروز سونو بودی 😔میگه الکی به خودت تلقین میکنی خب چی بگم بخدا ولی حرکاتش کمه اخه😔

روزای خوب توی راه😎✌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان اس تی نمیتونم امشب برم ابجی شوهرمم نمیبرم میگه هنوز دیروز سونو بودی 😔میگه الکی به خودت تلقین میک ...

هرطور شده برو گلم،بحث سلامت بچتونه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

وای چقدر حساسی آین همه تکون خورده دیگه چیکارکنم پاشه بندری بزنه ماه آخر پیاده روی یادت نره سلامتی بچ ...

خب عزیزم یکیو از دست دادم دلهره دارم برای اینم😔💔

ممنونم گلم

روزای خوب توی راه😎✌🏻

نگران نباش خدانگهدار تو وبچته.نفس عمیق خیلی بکش که بچت اکسیژن کافی داشته باشه.ولی ان اس تی و حتما بده

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)

نگران نباش خدانگهدار تو وبچته.نفس عمیق خیلی بکش که بچت اکسیژن کافی داشته باشه.ولی ان اس تی و حتما بد ...

اگه تا فردا درست نشه میرم دیگه 

امشب شوهرم نمیبرتم 

روزای خوب توی راه😎✌🏻

سونو بیوفیزیکال رفتی؟

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)

سونو بیوفیزیکال رفتی؟

ببخشید سونو بیوفیزیکال چجوری هستش و چی رو مشخص میکنه؟

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

ببخشید سونو بیوفیزیکال چجوری هستش و چی رو مشخص میکنه؟

وقتی ان اس تی بدی و بچه حرکت نداشته باشه یا کم باشه سونو بیوفیزیکال می نویسن که دکتر توسونو نفسای بچه رو میبینه و اینکه چقدر حزکت داره .اول وضعیت حیاتی بچه رو میبینه بعدمیگه یچی بخوربرو بشین تویه ربع بگوچندتاحرکت داشته