2777
2789

شاید تاپیکم کمک کننده باشه براتون

تو دامی که افتادم نیوفتین

حسایی که تجربه کردمو تجربه نکنین

از قبل تایپ نکردم مینویسم خواستین بخونین

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مورد اول کنکور و نهایی هس 

هی تاپیک میبینم که اره خراب کردم خودکشی کنم بمیرم فلان کنم

رفقای قشنگم

کنکور اولین و راحت ترین چالش زندگی شماس

زندگی بقدری بالا پایین سختی داره که کنکور به چشم نمیاد

شب بیداری کشیدم عذاب کشیدم بشکه بشکه اشک ریختم

موفقیت خوبه قشنگه ولی تنها راه موفق شدن پولدار شدنووووو کنکور نیس

به خودتون روحیه و جسمتون رحم کنین 

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

اگه قبول نشین اگه نمره خوبی نگیرین زندگی تموم نمیشه

شما تو آینده بچه دار میشین قراره چالش زن شوهری داشته باشین و کلی مشکل با یه کنکور و نهایی خودکشی نکنین همچین فکرایی از ذهنتون بیرون کنین

مورد اول کنکور و نهایی هس هی تاپیک میبینم که اره خراب کردم خودکشی کنم بمیرم فلان کنمرفقای قشنگمکنکور ...

کاملا درسته واقعا درک نمکنم کسایی که برای مسائل به این کوچکی ناراحتن فدای سرتون زندگی قراره جرتون بده 🤣🤣🤣

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
مورد اول کنکور و نهایی هس هی تاپیک میبینم که اره خراب کردم خودکشی کنم بمیرم فلان کنمرفقای قشنگمکنکور ...

ولی به عنوان ی دختر ۲۵ ساله میگم کنکور واقعا مهمه 

البته برای کسی که میخواد شغلی داشته باشه 

و البته کوچکترین چالش زندگیه

هیچ وقت صدتونو برا کسی نزارین حتی مادر حتی پدر

به هر کسی اندازه ظرفیتش محبت کنین 

اگه اطرافتون دقت کنین خاله ای که از مادربزرگتون دوره با شمایی که ور دلشین قابل مقایسه نیس اونی که تو دسترس نیس یا کمتر میبینن بیشتر دوسش دارن

ادما دنبال محبت و عشقن اونارو کامل غنی نکنین

ازتون زده میشن

بعدی و مهمترینش اینه که

پدر مادری که تو این شرایط اقتصادی با کلی مشکل دغدغه بدبختی

بزرگتون میکنه توروخدا قسمتون میدم

دل به هیچ پسری نبندین

نگین این فرق داره

این حس خوبی میده

این خوب رفتار میکنه

فقط بازیگرای خوبین یکی کم بلده یکی زیاد

ازتون خواهش میکنم وارد رابطه نشین اگه روحیه حساسی دارین وارد رابطه نشین

اگه زود وابسته میشین وارد رابطه نشین

به خودتون جوونی تون رحم کنین

تا طرفو فراموش کنین ممکنه سال ها زندگیتون تباه شه ما فقط یبار به این دنیا میاییم فرصت دوباره نداریم

موفق شین شاغل شین مستقل شین

خواهشا ازتون عاجزانه خواهش میکنم حرفاشونو باور نکنین

نزارین بهتون توهین کنن اذیت کنن دستکاری روانی کنن شما رو

با اولین پینشهاد نگین این بهترینه

کسی که ۲۰۷ ندیده به ۲۰۶ میگه بهترین ماشین

کسی که تویوتا ندیده به kmc میگه بهترین ماشین

کلی پیشنهاد کیس عالی موردای خیلی خوب میاد براتون

لطفا گول حرفای پسرا رو نخورین چیزی جز پشیمونی دل شکستن.. نداره

میگن پسرا مردا برا هر کسی اشک نمیریزن

اگه اشک ریخت عاشقته اگه فلان مدل نگات کرد عاشقته

دروغه همش دروغههههععع

الکی گریه هم میکنن طوریم رفتار میکنن انگار عاشقن مراقب خودتون زیباییاتون باشین

ارزش شما خیلی خیلی بالاس