2777
2789
عنوان

از کیف پولم فک کنم پول برداشته

277 بازدید | 28 پست

بچه ها من با یه آقایی مدت سه هفتس آشنا شدم یعنی یکی از دوستان مادرم واسطه شد برای امر خیر  سه دفعه هم تو این مدت دیدمشون سه بارم آبمیوه یا آیس پک گرفت آورد تو ماشین امروز جای پارک نبود کارتشو داد گفت دوتا آبمیوه بگیر بی زحمت تا من دور بزنم جای پارک پیدا کنم منم کارتشو گرفتم دیگه کیفم رو نبردم بعد اومدم خونه ۴تا تراول ۱۰۰تومنی بود با ۳تا پنجاه تومنی الان دوتا از تراول ۱۰۰تومنیم نیست یعنی مطمئنم تو کیفم بود ☹️

یعنی اون برداشته؟ 

فکر نکنم هاااا

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بداد برسه دیگه اصلا باهاش بیرون نرو اگه واقعا صد در صد مطمئنی که اون پول تو کیف پولت بوده. منم یه نامزد دارم قیمت هر چیو سه برابر بهم گرون میگه مبخوام بهم بزنم. خسیس 

لطفا به هیچ وجه آقایون درخواست دوستی ندن 

امکان این اتفاق یک درصدم نیست 

وقتی کارت خودشو با اطمینان داده مگه نیازمندی چیزیه بیاد پول برداره

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻

امکان این اتفاق یک درصدم نیست وقتی کارت خودشو با اطمینان داده مگه نیازمندی چیزیه بیاد پول برداره

مگه دزد ها نیازمندن و کوچه خواب هستن همه شون

امضا ندارم اثر انگشت زدم
مگه دزد ها نیازمندن و کوچه خواب هستن همه شون

نیازمند منظورم همون قسمت نیازشه

ایشون از طریق کوچه و خیابون آشنا نشدن با واسطه آشنا شدن و همینطوری هم بیرون نرفتند

آخه برای چی بخواد برداره این پول را

حداقل نباید تهمت زد باید بیشتر بررسی کرد و یا غیرمستقیم پرسید 

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻