2777
2789
عنوان

از کیف پولم فک کنم پول برداشته

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 28 پست
نیازمند منظورم همون قسمت نیازشهایشون از طریق کوچه و خیابون آشنا نشدن با واسطه آشنا شدن و همینطوری هم ...

شاید نشه با اطمینان گفت کار اون بوده اما قطعا نمیشه با اطمینان هم گفت کار اون نبوده

امضا ندارم اثر انگشت زدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بداد برسه دیگه اصلا باهاش بیرون نرو اگه واقعا صد در صد مطمئنی که اون پول تو کیف پولت بوده. منم ی ...

آخه اگه اون برنداشته باشه مرد خوبیه واقعا  گیج شدم 

نیازمند منظورم همون قسمت نیازشهایشون از طریق کوچه و خیابون آشنا نشدن با واسطه آشنا شدن و همینطوری هم ...

اگه کار اون نباشه خیلی مرد خوبیه الان شک افتاده به جونم پولی هم نیست واقعا 

امکان این اتفاق یک درصدم نیست وقتی کارت خودشو با اطمینان داده مگه نیازمندی چیزیه بیاد پول برداره

شاید خودم دست کردم کیفم افتاده یه لحظه دو به شک شدم بهش پولی هم نیست واقعا ولی خیلی متشخصه

یکبار دیگه شرایط رو جوری کن که پول زیادی تو کیفت باشه ببین بازم کم میشه یا نه. مثلا چند تا صدی و پنجاهی بزار. خودت یه کاری کن که با کیفت تنها بشه

لینک حذف تاپیک https://www.ninisite.com/discussion/topic/9957916/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c
شاید نشه با اطمینان گفت کار اون بوده اما قطعا نمیشه با اطمینان هم گفت کار اون نبوده

منم همین ذهنمو مشغول کرده ولی پولی نیست واقعا بخوام براش نگران باشم ولی ازدواج کنم بحث ایندمه

به نظر من زود قضاوت نکن

کسی که چندین بار تو آشنایی نوشیدنی و این چیزا خریده و کارتشو با اطمینان داده دست تو اونم تو آشنایی اولیه غیر ممکنه بخاطر ۲۰۰ تومن دست بکنه تو کیفت احتمال خرج کردی یادت نیست یا جایی افتاده

منم همین ذهنمو مشغول کرده ولی پولی نیست واقعا بخوام براش نگران باشم ولی ازدواج کنم بحث ایندمه

اره دیگه بحث همینه که با یه دزد ازدواج نکنی وگرنه که دویست تومن چه اهمیتی داره این وسط

امضا ندارم اثر انگشت زدم
به نظر من زود قضاوت نکنکسی که چندین بار تو آشنایی نوشیدنی و این چیزا خریده و کارتشو با اطمینان داده ...

شاید خودم دست کردم افتاد یادم نی و خب شک افتاده تو ذهنم که نکنه کار اون باشه وگرنه پولی نیست