2777
2789
عنوان

عاشق دخترممممممم خدایا شکرتتتت

724 بازدید | 50 پست

سلام . راستش من یه دختر داشتم که بعد از چند سال حامله سدم . هیچ رژیمی نگرفته بودم و هیچکاری نکرده بودم . اولش جنسیت هم برام مهم نبود ولی سونو اولی که رفتم ان تی بهم گفت پسره. بعد من واسه خودم برنامه میریختم که اره یه دختر دارم اینم پسر خوبه و فلان . سونو بعدی بهم گفت دختر . تو یه شکی رفتم که میتونم بگم تقریبا افسردگی گرفته بودم شدید ... به هرکاری فکر میکردم حتی خودکشی . به زمین و زمان چنگ میزدم . نمیدونم چرا . الان که بهش فکر میکنم میگم چرا واقعا ... ناشی از تغییرات هورمونی هم بوده . حتی چندتا تاپیک زدم که چبکار کنم و فلان و نمیخوام و ... امروز دخترم سه ماهشه . من دیوانه وار عاشقشم ... دیگه بچه نمیخوام ولی اگه روزی بخوام و اونم دختر بشه شاید بیشتر از این دوتا عاشقش بشم ... خدارو شاکرم که دوتا فرشته دارم . خدا رو شاکرم که کار اشتباهی نکردم ... خواستم این تاپیکو بزنم که شاید یکی تو‌موقعیت دیروز من باشه .. اینا میگذره و روزی که دختر کوچولوتو بغل میکنی بهترین لذت دنیا رو داری. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه برعکسش باشه عاشق دختر باشی پسر بشه دوس داری بمیری مثل الان من الهی بمیرم نبینم اومدنشو 

دخترم ۳ سالش بود هر روز بهش میگفتم برات خواهر میارم بعدی پسر شد الانم باز پسر حامله ام فقط مرگ میخوام 

چقدر دخترم تنهایی و بی مادری کشید دو تا داداش به درد نخور براش پس انداختم خوش به حال تو و دخترت

دخترت مگه کجاس

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

اگه برعکسش باشه عاشق دختر باشی پسر بشه دوس داری بمیری مثل الان من الهی بمیرم نبینم اومدنشو دخترم ۳ س ...

عزیزم نگو اینطوری ان شا..ک برادرای خوبی برا دخترت باشن ،

یه صلوات میفرستی ب نیت حاجت رواییم🥲🤍

خدا حفظشون کنه تو حاملگی ادم بهم میریزه کلا مهم الانه که عاشق بچه هاتی🌹

اره و چقدر اینجا ادمو درک نمیکنن . بجای اینکه اینجا یکی به من دلداری بده همه حمله میکردن