2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم اوضاع بدی پیش رومه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 80 پست
وقیقا هر چی خیانته ربط میدن ب این بیچاره ها

نظر شخصیمه

اگر کسی درست و متین و موقر زندگی کنه ( چ مجردش ، چ متاهلش و چ مطلقه ش و چ بیوه )

کسی پشته سرش حرف نمیزنه

اگرم بزنه ، از جهله

ولی وقتی افرادی 

حد و حدودش رو رعایت نکنه ( چ مجرد و چ متاهل و ...)

قطعا باید منتظر نگاه هایی باشه...

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بگین علتتون برای طلاق چیه؟ میخوام ببینم دلایل من مسخره هست؟

من سرطان دارم این عصبیم کرده رابطه زناشویی و همچی مم بهم ریخته درسم افت پیدا کرده و بچه هم ندارم دوس دارم جدا شدم اگه قراره بمیرم راحت بمیرم

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   
24سالمه سراطان دارم شوهرم ازم خسته شده همش دعوا داریم 

اگ خونوادت حمایتت میکنن جداشو برو پیششون. توالان ب آرامش نیاز داری و باید روحیت خوب باشه ک مریضیتو شکست بدی

#محسن_شکاری 🖤🖤 #Mohsenshekari 
من سرطان دارم این عصبیم کرده رابطه زناشویی و همچی مم بهم ریخته درسم افت پیدا کرده و بچه هم ندارم دوس ...

سرطان چی داری؟چرابمردن فکر میکنی؟شوهرت دوستت داره؟وقتی میگی طلاق چی میگه؟

اگ خونوادت حمایتت میکنن جداشو برو پیششون. توالان ب آرامش نیاز داری و باید روحیت خوب باشه ک مریضیتو ش ...

میخوام جدا شم شوهرمم ازم خستس ..دوس دارم تنها شم اما چون کسی مشکلمو نمیدونه نمیخوام حرف پشتم باشه

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   
سرطان چی داری؟چرابمردن فکر میکنی؟شوهرت دوستت داره؟وقتی میگی طلاق چی میگه؟

رحم.فحشم میده میگه نمیذارم ..دوسم خیلی داشت اما الان ازم خستس ..من عصبی شدم فقط دع امون میشه میخوام اونم راحت شه

اولا طلاق اگر عقلانی و درست و منطقی باشه حرف مردم هیچ اهمیتی نداره چرا ک کلاااااآ مردم بدون ل ...

نظرات شما همیشه کاملا منطقی و سنجیده س👌❤

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
میخوام جدا شم شوهرمم ازم خستس ..دوس دارم تنها شم اما چون کسی مشکلمو نمیدونه نمیخوام حرف پشتم باشه

یعنی بعد جدایی تنها زندگی کنی؟ فقط کاش خونواده حمایتت کنن.. ب اونا بگو باید بدونن تاکمکت کنن. انشالله بهترین روخدا واست رقم بزنه

#محسن_شکاری 🖤🖤 #Mohsenshekari 
چه میدونی دوستت نداره.قویتر باش و نق نزن.حتما دوستت داره.

دیگ تحمل نداره نابود کردم 

شوهرت میدونه؟

اره