2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم اوضاع بدی پیش رومه؟؟

1103 بازدید | 80 پست

من از اسم مطلقه میترسم..بنظرم طلاق راه خوبیه ..اما لعنت ب جامعه ما .و حرف مردم 

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   

به نظرم آرامش خودت مهم تر از حرف مردمه

البته نمیدونم مشکلتون چیه

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولا طلاق اگر عقلانی و درست و منطقی باشه

حرف مردم هیچ اهمیتی نداره

چرا ک

کلاااااآ

مردم بدون لحظه ای تامل

هر آنچه ب ذهنشون میرسه رو ب زبون میارن

پس نباید برای چنین مردمی

لحظه ای  آینده رو خراب کرد

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
واقعا لعنت به جامعه مون که زن مطلقله رو بد میبینن منم میخام طلاق ولی خیلللی میترسم سخته

وقیقا هر چی خیانته ربط میدن ب این بیچاره ها

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   

عزیزدلم طلاق بعضی اوقات بهترین راهکاره ک جلوته من خودمم جدا شدم گل بگیر دهن مردمو

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  
چندوقته ازدواج کردی؟ عقدی یا نه چندسالته.. ببخشیدا عزیزم محض کنجکاوی

24سالمه سراطان دارم شوهرم ازم خسته شده همش دعوا داریم 

عزیزم منم جدا شدم . اگه همسرت از چشمت افتاده اگه همه تلاشت رو کردی واسه بهبود زندگیتو شکست خوردی اگه استقلال مالی داری اگه حمایت خانوادت رو داری جدا شو ولی اگه بچه داری و هیچ کدوم ازون شرایط بالا رو نداری بمون سر زندگیت خانمم . 

هیچ  
واقعا لعنت به جامعه مون که زن مطلقله رو بد میبینن منم میخام طلاق ولی خیلللی میترسم سخته

مردم فقط بلدن حرف بزن توجه نکن کارتو بکن

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه