2777
2789
عنوان

پدر شوهرم مقصره یا من

2320 بازدید | 126 پست

من تازه ازدواج کردم روزای اول خیلی زنگ میزدن  بیا خونه بعد که من میرفتم خونشون پدرش هی به من میگفت قدت کوتاهه لاغری بخور چاق بشی 

تا میخاستم یکی نشون بدم بهشون میگفتم قدش مثل من میگفتن اها پس کوتاهه ....

حالا جالب اینه همه به من میگن قدت بلنده قدت خوبه عالی هستی اما پدرش همش اینو بهم میگه من کلا روحیم ریخته بهم حس میکنم زشتم 

اون روز رفتیم بیرون بهم میگه هیچ وقت فکر میکنی اینجور بختی برات باز بشه  

اون روز میگه تو از خدا چی میخواستی که همسر ایندت داشته باشه؟؟

من اون روزی به همسرم گفتم ناراحت میشم اینارو بابات میگه اونام گفتن ما برای خودش میگیم حالا با من قهر کردن 

خدایی من مقصرم یا اونا 

جای من بودین چیکار میکردین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با خنده جوابشون میدادم،

مثلا شما چه کار خوبی تو زندگیت کردی که همچین عروس خوبی نصیبت شده که در مقابل حرفاتون سکوت میکنه؟

شبی که اومدید خواستگاری،گویی مسرتون عاشق همین قدوهیکلم شد 

و...

اگه واقعا همه چیو تعریف کردی اونا مقصرن

بخدا من  واسه مادرش ایقد محبت میکردم عیدی همه جا با ماشین خودم بردم گردوندمشون  برای مادرش زعفرون زرشک همه چی کادو میدادم هر وقت هر جا میفرتم یچیزی بهم میدادن بهشون میدادم 

قطعا اونا مقصرن عزیزم اصلا پرسیدن نداره

یعنی چی که درباره اندام بقیه نظر میدن

من یه بار مادربزرگم به من و خواهرم گفت چقدر لاغرید

خواهرم سریع جوابشو داد. گفت لابد انتخابمون اینه و خودمون دوس داریم لاغر باشیم. دیگه ساکت شد تا ابد هیچی نگفت... 

بعضی ادما همینن باید محترمانه جوابش رو بدی. نمیگم بی ادبی کنی خدای نکرده. اما بگی که من همینم که هستم یا سلیقم همینه یا انتخابم همینه و خودمو اینجور که هستم دوس دارم تغییر هم نمیکنم وقتی خودم راضیم

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد.