2777
2789
عنوان

پدر شوهرم مقصره یا من

| مشاهده متن کامل بحث + 2320 بازدید | 126 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خنده جوابشون میدادم،مثلا شما چه کار خوبی تو زندگیت کردی که همچین عروس خوبی نصیبت شده که در مقابل ...

شب خواستگاری ورداشته میگه من دختر خواهرم خیلی دلم میخواست واسه پسرم بگیرم

بگو میگن قدت کوتاهه چ کاری از دستم بر میاد ک بلند بشم؟؟؟ 

ببین نظرم اینه اول زندگیته بابت این حرفا گارد نگیر ب دل نگیر بگو بله بابا کاش کمی قدم بلندتر میبود حیف دست من نیست از اولم ک عروستون شدم  همینقدری بودم.... میگه خوش شانس بودی ک عروس ما شدی بگو آره خیلی خصوصا از خانواده شوهر ک انقدر بامحبتن واقعا شانس آوردم.... باور کن با زبون خوش میتونی همه رو بیاری جبهه خودت....وقتی اومدی توی ی خانواده دیگه باس خیلی چیزا رو تحمل کنی و اگه خطایی هم میکنن با برخورد خوب پشیمونشون کنی من وایب منفی ازشون نگرفتم بنظرم زیادی ساده ن و میتونی ب نفع خودت ازشون سواستفادع کنی ک سر تا پاتو طلا بگیرن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اره همونم

ببین گلم 

الان کی مقصره و می مقصر نیست اصلا مهم نیست

میگذره میرع

ولی یادت نگه دار صمیمیت زیاد باعث اختلاف میشه

وقتایی که همسرت نیست اصلا نرو خونشون

زیادی مایه نزار 

والا من ۱۷ساله ازدواج کردم

همیشه با همسرم رفتیم پیش خانوادش

توی این ۱۷سال ، ده بار تنهایی نرفتم

پیش همسرمم نمیتونن حرفی بزنن

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

ببین باید از همون اول به حرفاش اهمیت نمیدادی بعدم الکی از خودت درمیاوردی که اره فلانی گفت چه اندامت خوبه مثل مدلایی 

نمیدونم فلانی اومد خواستگاریم گفتم من متاهلم و.. 

همینارو میزدی تو دهنش😂 

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

شب خواستگاری ورداشته میگه من دختر خواهرم خیلی دلم میخواست واسه پسرم بگیرم

پس کلا ادم نفهمیه،جواب ابلهان خاموشی است،سکوت کن،وبه همسرتم منت بزار بگو بخاطر تو جوابشون نمیدم،ولی گه کاهی با خنده جواب بده،بیشتر میسوزن

خوب به درک که قهر کردن بهتر

کلاغ که قهر کنه به نفع باغبونه

ادم سمی نباشه بهتره به حرف شوهرتم گوش نکن

قیامت کن که اینا بیشعورن بی ادبن خودشون مثه میمونن

با ادم پرو پرو نباشی باختی