2777
2789
عنوان

يگانه اونجا قفل كردي نتوستم جواب بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1451 بازدید | 115 پست

[QUOTE=53694028]الانم میرم بخابم.من بی احترامی نکردم.اگه کردم همینجا عکسشو بزارکه ابروم بره. شبتون بخیر😙😙😙[/QUOTالان من گفتم بي احترامي كردي فقط اونجا قفل كردي جوابتو دادم

اینکه بگیم بی ادبی به دور از ادبه

من این مورد رو اصلا نگفتم چون در جریانش نیستم کلی گفتم از وقتی میشه تاپیک رو قفل کرد استارتر وسط حرف و بحث یه دفعه تاپیک رو قفل می کنه و خب حرف آدم نصفه می مونه

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من درک نکردم اخر که چرا ابنجا از چیزی خوششونم نمیاد میرن داخل حرف میزنن یا بقیه رو ریپلای میکنن یعتی ...

انتریک چیست و در کجا بکار می اید؟🤔

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 

گشنمه 😦

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
😲😲😲خواهر خودم بزنم شل و پلش کنم کمتر درمیادا🤕 ما قراره فامیل شیما😆تخفیف بده دا😂

با یکبار امتحان مشتری دائمی ما خواهید بود😂😂😂

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

من این مورد رو اصلا نگفتم چون در جریانش نیستم کلی گفتم از وقتی میشه تاپیک رو قفل کرد استارتر وسط حرف ...

وقتی قفل میکنه یعنی مایل ب ادامه بحث با ما نیس پس چرا وقتمون با تاپیک دوباره تلف کنیم اخه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

گشنمه 😦

الان وقت همین بود😂😂

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

😐

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )
نه نمیام فضا   میترسم سقوط کنم 😐😐😆😆😆😂😂😂

😂😂😂😂 پروفایلتو دوس دارم اسم کارتونش موانا هستش 

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢
اهان بفرما یکیش اومد😂😂ای گیس بریده ببین چیکار کردین با عصاب مصاب ملت

بهله میگفتم .. 😆

آمریکا هیییش غلطی نمیتآنه بکنه

این گرانی رِ میبینی؟ اینا کارِ آمریکاست. ایسراعیله.. اینگیلیسه

چند تا دانشمندای ما رِ ترور کردن ها؟ ما رو پای خودمون وایسادیم 😆 مرگ بر همه 

(بجز دوتا مورد ذکر شده در بالا) 😂

🍃