طلاخانوم125 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 8032 عنوان توی دیوار یه کار پیدا کردم چجوریه باید شمارشو بردارم پیام بدم یا همونجا هم میشه چت کرد 61 بازدید | 8 پست اصلا شرایط مالی خوبی نداریم افسرده شدم یه کار پیدا کردم نوشته پوست گرفتن مرغ واسه شرکت از ساعت ۷ تا ۲نیم ، میخوام درمورد حقوق و آدرسش بپرسم فقط شماره گذاشتن میترسم مزاحم بشن توی دیوار نمیشه چت کرد ک بپرسم؟ بنظرتون همچین کاری خوبه برم؟؟ میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹 1404/02/30 | 11:10 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رویامسیحی،نژاد عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 8880 زنگ بزن عزیزم . بعضیا مریضن مزاحم میشم همه ک مثه هم نیستن . اگه حقوقش خوبه برو وگرنه اصلن نرو . کار زیاده معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو
پفک74نمکی عضویت: 1404/01/20 تعداد پست: 2772 حضوری با پدری مادری همسری کسی برو ببین محیط و کارشودیگ کار دیگه ای پیدا نکردی؟
عقیلagha12 عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 679 همونجا چت کن دیدی جا معتبریه برووگرنه پولتو میخورنمواظب باش هر که خطایی ازم دید میتونه پنالتی بگیره..✌📯https://abzarek.ir/service-p/msg/2141115
طلاخانوم125 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 8032 زنگ بزن عزیزم . بعضیا مریضن مزاحم میشم همه ک مثه هم نیستن . اگه حقوقش خوبه برو وگرنه اصلن نرو . کار ... اره زیاده ولی من نه هنری دارم نه سرزبون دخترم مریضه مجبورم کارکنم یه کاری که هم درتوانم باشه هم پاره وقت باشه ، میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹
طلاخانوم125 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 8032 حضوری با پدری مادری همسری کسی برو ببین محیط و کارشودیگ کار دیگه ای پیدا نکردی؟ کار هست اما من نه هنردارم ن سرزبوندرحد توانم همینه ک یه کار ساده انجام بدم😢 میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹
پفک74نمکی عضویت: 1404/01/20 تعداد پست: 2772 کار هست اما من نه هنردارم ن سرزبوندرحد توانم همینه ک یه کار ساده انجام بدم😢 چرا اینجوری فکر میکنی 2تا کار ک بری سرزبون دار میشیمنم روز اولی ک میخاستم برم سرکار میترسیدم خجالتی بودم استرس گرفته بودمرفتم پرو شدم
رویامسیحی،نژاد عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 8880 اره زیاده ولی من نه هنری دارم نه سرزبون دخترم مریضه مجبورم کارکنم یه کاری که هم درتوانم باشه هم پار ... عزیزدلم خدا خودش کمکت کنه و بچت شفا بده. توکلت ب خدا باشه خودش برات معجزه میکنه . اگه حقوق اینکار خوبه حتمن برو امیدبخدا بعدن کار بهتر پیدا میکنی معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو