2777
2789
عنوان

خواهرام باهام دعوا کردن بنظرتون کارم اشتباهه یا اونا اشتباه میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 33 پست

همه چیز برعکس شده

یادگار برادر امانته دست خواهر برادراش 

بعد اون وقت این رفتار؟

خیلی زشته واقعن 

برادرزاده تون چه فرقی با برادرتون میکنه گوشت خون یکیه 🙂

خدا سایع هیچ پدر مادری از سر بچهاش کم نکنه امین💕

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
چی بگم والا. روز تولد دخترمم خواهرم سرزنشم کرد چرا دعوتشون کردی

خواهرات مجردن برادر منم جوون بود فوت کرد بچهای دست گلش موند یادگاری ، یدونه برادر دیگم مثه خواهرته نمیزارن پدر و مادرم کاری کنن براشون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محل کارم اشک تو چشام جمع شد با حرفای خواهرام

اتفاقا کار شما درسته و عادیه !!  یعنی با فوت برادرتون، برادر زادتون هم برای خواهراتون مرده(دور از جونش) ؟؟؟؟؟ 

الا توجهی به حرفاشون نکنید و براشون توضیح بدید که الان اونا چقدر تنها شدن و.... سالی یه کادو چیزی از کسی کم نمیکنه 

خواهرات چقدر نامردن

اونا بیشتر از هر کسی، به محبت و احترام نیاز دارن

من خودم تو کوچیکی، پدرم رو از دست دادم 

هر دست نوازشی که روی سر یتیم بکشین، به اندازه‌ی موهای سرش که از زیر دستتون رد میشه، ثواب میکنین

حالا ببینی محبت های بیشتر چه میکنه

اگر خدای ناکرده این اتفاق برای همسرشما بیوفته  توقع داری خواهرشوهرت چطور رفتار کنه چطور نمیدونی باید چجوری جواب خواهرتونو بدین اونهم راجب برادر زاده ای ک الان حسرت یک لحظه وجود پدرشو داره و شما بوی پدرشون میدین  باید خیلی جاها بغلشون کنین براشون باشین و بودنتون باعث ارامش انها باشه  خدا برادرتون رحمت کنه  روح اون هم در ارامش میشه

خدا برادرتونو بیامرزه ولی چه قدر خواهرتون عجیبه(البته چیز دیگه ای به ذهنم رسید ولی دلتون می شکنه ونمی گم)

دایی من فوت کرد اتفاقا بیشتر از قبل رفت وامد می کنیم الان ۱۰ سالی میشه فوت کردن ولی اصلا هیچ تاثیری نداشت انگار اصلا فوت نکردن

جهان وطن🌍🇵🇸Free Palestinعاشق زندگی🌛مامان ماهنی کوچولو🧸دوستدار طبیعت❤️در جست و جوی جادو برای تبدیل شدن به هنرمند🪐در ابتدای مینی مالیستی🍀اگه دوست داری جهان رو جای بهتری بکنی می تونی اینارو انجام بدی :۱خشکاله درست کن🌱۲تفکیک زباله بکن و مواد بازیافتی رو جدا کن♻️۳سعی کن از وسایل یکبار مصرف تا حدامکان کمتر استفاده کنی✅۴از خودت شروع کن تحقیر و تمسخر دیگرانو متوقف کن🤫۵بیشتر از وسایل نقلیه عمومی استفاده کن🚌۶سعی کن به سبک زندگی بدون آسیب دیگران احترام بزاری🤝۷رفع انباشتگی کن😁این کارا شاید کوچیک به نظر بیان ولی باهم که جمع بشن یه تغییر بزرگ ایجاد میشه❤️

برای یه کادو اینطوری حرص میزنن که از جیب باباشونن داره میره قطعا نمیخوان سهم داداششونو در آینده به بچش بدن برای همین دارن کلا میندازنشون از خانواده بیرون که چشم تو چشم نشن بعدها که خجالت بکشن از مرگ داداششونم ناراحت نیستن اتفاقا خوشحال میشن اینطور آدما طمع کار

فقط یک جمله دارم برای تموم ادمایی ک حق بچه یتیم ضایع میکنن  فرقی نداره عاطفی باشه یا مالی خداوند هرگز نخواهد بخشید  ظلم به کسی ک جز خدا یاوری ندارد  از خدا بترسید که حق یتیم ظلم ب یتیم  عذاب دردناکی داره