2777
2789

برادرم فوت شده زنش و بچش هستن اونام فقط هفته یبار سر میزنن خون پدرم کسی رو اینجا ندارن. منم سالی یبار اونم تولد برلدرزادم میرم با پدرم اینا خونشون. حالا تولد دخترم بود دعوتشون کردن خواهرام دعوام کردن تو چرا دعوتشون کردی حالا بابا مامان مجبورن واسه تولد برادرزادمونم برن.

دیروز رفتم کادو خریدم نمیدونستم دقیقا چه روزیه دیشب رفتم منزل پدرم از مادرم پرسیدم گفت نمیدونم کی هست تولد از پدرم پرسید بابام گفت فرداست و با اینکه اون لحظه کمی دستشون تنگ بود بابام کادو خرید.

حالا خواهرم زنگ زده دعوام کرده میگه تو چرا از مامانشون پرسیدی کی هست تولد اصلا شاید دلشون نخواست برن تولد حالا ک تو گفتی مجبورن برن. 

بنظرتون کار من اشتباه بوده؟؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار اونا اشتباهه اون بچها به محبت خانواده پدری نیاز دارن

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

وا چرا رابطتتون و باید قطع کنید؟برادرت فوت شده اونا که زنده اند و اون عروستون اونم برادرزاده تون هست

چی بگم والا. 

روز تولد دخترمم خواهرم سرزنشم کرد چرا دعوتشون کردی 

وا خواهرت یا دشمن

برادرت نیست

بچه هاش که هستن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
محل کارم اشک تو چشام جمع شد با حرفای خواهرام

آدم از غریبه یتیم نوازی میکنه 

این بچه ها که یادگاری برادرتون هستند

برا هیچ کس هیچ کاری نکنید مشکلی نیست، حساب بچه ی برادر خدابیامرز شما جداست

چی بگم والا. روز تولد دخترمم خواهرم سرزنشم کرد چرا دعوتشون کردی

خیلی کار خوبی کردی 

بچه هاش چند سالن؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
چی بگم والا. روز تولد دخترمم خواهرم سرزنشم کرد چرا دعوتشون کردی

اصلا برام قابل درک نیست رفتارش

اون بچه نیاز به خانواده پدریش داره و اینجوری رفتار کردن خیلی اشتباه

من وقتی بخوام نظری بدم خودم و میگذارم جای طرف اگه من نباشم یعنی خانواده ام باید قید بچه ام و بزنند خیلی نامردی