2777
2789
عنوان

بنظرتون اونو دوس داره

49 بازدید | 6 پست

من ۸ سال ازدواج کردم اون اوایل شوهرم بم گفت ی دوس دختر داشته ک دوماه باهم دوست بودن و‌کات کردن بعدش با من اشنا شد اسمش عسل بود .الان بعد چن سال یه زن هست چن تا خونه‌اونور ترمون اسمش عسلع با من‌دوس شده چن باری رفتیم بیرون بعد یک ماه پیش داشتم با تلفن با همین عسل میحرفیدم شوهرم‌فهمید اسمشو .بعد با تعجب‌گفت‌اسمش عسله دوستم‌جنوبیه گفتم اره بعد‌گفت چ با کلاس ..من هیچ بش نگفتم دوباره ده روز پیش اومد میگفت مگ میشه جنوبیا عسل بزارن ؟؟ گفتم شده دیگه ..دوروز پیش دوباره دوستم دیدم داشتم راجبش‌میحرفیدم گفتم عسل گفته ...بعد شوهرم‌خودش و مثلا زده ب اون راه میگه عسل کیه ؟مگ اسم‌همسایه پاینیمون نسترن نیس .این چرا اینجور واکنش نشون میده ا دو روز پیش ک خودشو زده اون راه یخورده‌دو ب شک شدم حس میکنم ب‌ عسل رل قبلیش‌میفکره شما نظرتون چیه

خدایا کمکم‌ کن❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظر توم رل قبلیشو‌دوس داره هنو؟

عزیزم دوست داشتن ی چیزیه که شما نمیتونی به کسی بگی نداشته باش اونم بگه چشم. بعد هم اگر دوستش داشت خب باهاش ازدواج میکرد اما اینکه بهش فکر کنه به خاطراتش و ... غیرقابل اجتنابه