2777
2789
عنوان

بچه اول تو این سن دیره❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 81 پست
بلفی بدجنس شده بود قربونتتتتراستش اینقدر چالش های مختلف داشتم سر همه مسائل زندگی و بارداری و سقط این ...

یعنی بچه دنیا اومده 

یا تازه باردار شدی 

متوجه نشدم 

🥲

ناراحت شدم چرا نگفتی 😒

ما مگه دوستت نبودیم ☹

مشکل و ناراحتی تو شاید ارزوی دیگری باشه 💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم خیلیبهت تبریک میگم میدونی شرایطمون خیلی فرق داره .من واقعا اگه میتونستم میوردم ولی نمیشه ...

قربونت

بله عزیزم 

من اول بارداریم دقیقا مصادف شد با تایید بیش فعالی پسرم خیلی برام سخت بود چقدر اذیت شدم ولی گذشت

الهی بهترین ها برات پیش بیاد

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

منظورم اونقدر بزرگ که نبود در حد ۷ ساله اینا😂😂

آخه ۴۶ سالگی که سن مریصی نیست جوونه هنوز

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)

بلفی بدجنس شده بود قربونتتتتراستش اینقدر چالش های مختلف داشتم سر همه مسائل زندگی و بارداری و سقط این ...

بسلامتی 

بیا دعای من گرفت😂😂من شهریور زایمان کردم 

ایشاالله که سلامت زیر سایه پدرمادرش باشه 🙏🙏🙏❤️❤️

من دختر اولم ۳۴ دنیا اوردم.۳۸ یه سقط۳۹ یه سقط۴۰ یه سقط۴۲ به لطف خدا، یه دختر دیگه دنیا اوردم.

خدا حفظش کنه😍هرچی خدا بخواد همون میشه

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)

یعنی بچه دنیا اومده یا تازه باردار شدی متوجه نشدم 🥲ناراحت شدم چرا نگفتی 😒ما مگه دوستت نبودیم ☹

جونم یک هفته پیش به دنیا اومد 

حتی مادر خودم نمیدونست روز سومش همه فهمیدن 

و ترسیدم نی نی سایتم رو کسی داشته باشه اینجا اصلا مطرح نکردم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

جونم یک هفته پیش به دنیا اومد حتی مادر خودم نمیدونست روز سومش همه فهمیدن و ترسیدم نی نی سایتم رو کسی ...

به من میگفتی خب 🥲

پسره یا دختر 

بازم تبریک میگم 

جونم یک هفته پیش به دنیا اومد حتی مادر خودم نمیدونست روز سومش همه فهمیدن و ترسیدم نی نی سایتم رو کسی ...

مگه ایران نیستی چطور هیچکه نفهمید حتی بارداریتو 😅

منم تا هفت ماهگی به خانواده همسرم نگفتم 

گفتم دیگه الان بگو اگه میخوان معاینم کنن دیر نشه فردا نگن بچه خودش نیست😂😂😂عجب ریسکی کردی

منم تا ۷ ماهگی بارداری به کسی نگفته بودم، حالا خنده دارش اینه، رفته بودم دکتر، منشی دکتر پرسید بارداری، به اونم گفتم نه.

بعدا خودم به خودم میگم، شتر سواری دولا دولا، اونم جلو منشی دکتر که قرار هر ماه بیام

منم تا هفت ماهگی به خانواده همسرم نگفتم گفتم دیگه الان بگو اگه میخوان معاینم کنن دیر نشه فردا نگن بچ ...

من از خواهر خودم میترسیدم، بعدا داستان درست کنه.

چون چند بار به من گفته، بچه زندایی، تخمک اهدایی از خواهر خودشه.

گفتم فردا به منم میگه بچه خودش نبود.

حتی باور نمیکنهivf نکردم.

چند بار ازم پرسیده، رفتیivf

اصلا این سوال توی این سایت معنا نداره چون 80درصدشون قبل از 17 سالگی زایمان داشتند و اعصابشون بهم ریخته بابت ازدواج و مادری در سن کم و همین طور جسمی ضعیف و مریض شدند.بابت این فکر میکنند دیگه کسیکه الان 40 سالشه حتما ی ادم بی اعصاب داغون و مریض و پیر هست که تا 5سال دیگه تو رختخواب میوفته و چجوری بچه را ببره بیرون و مدرسه و ... .اما اتفاقا کسیکه زندگی نرمالی داشته و تا اون سن زایمان نداشته یا ی دونه فوقش داشته بدن سالمتر و اعصاب بهتری داره.صبور و فهمیده هست و بیشتر قدر بچشو میدونه و مهر و محبتش هم معمولا بیشتره.پدر و مادر سن بالاتر توی این دوره که دانش و درک بیشتری دارند و بروز هستند معمولا بهتر بچه داری میکنند و بچه هم خوشحال تره.نترس جهنم هم نمیره.

به من میگفتی خب 🥲پسره یا دختر بازم تبریک میگم

عزیزم 

پسره