2777
2789
عنوان

موهای زیر پوستی ساق پا

| مشاهده متن کامل بحث + 12999 بازدید | 40 پست
چه جالب...منم این مشکل رو دارم...حدود ۸،۹ تومنه فکر کنم...اما اگه خوب بشه عالی میشه

آره میشه   حتما امتحان کن 

ولی از 8 تومن فکر کنم ارزونتره 

حالا در کل گرون نیست😆😆😆

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
ممنون گلم دونه قرمز میزنه اونا رو چیکار کنم

راه حلش اینه که با ژیلت و تیغ تمیز نکنی تا زیر پوستی ها در بیان

به روایتی میگن نباید موها رو خلاف رویش اصلاح کرد باید در جهت رویش تمیز کرد!!

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا اصلاح میکنن پوستشون آخ نمیگه نمیدونم برا ما چرا اینطوری باید بشه😓

منم همین مشکلو دارم حتی گاهی شوهرم میبینه چقدر زجر میکشم بخاطرش میگه کلا بیخیال شو دیگه اصلاح نکن😆😆😆

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
بعضیا اصلاح میکنن پوستشون آخ نمیگه نمیدونم برا ما چرا اینطوری باید بشه😓

یه چیزی تو بدنمون کمه لابد...ویتامینی چیزی....شماهام پوستتن خشکه؟...فکر کنم از خشکی،پوست هم باشه

❤بزرگترین اقیانوس جهان آرام نام دارد...آرام باش تا بزرگترین شوی❤
شما کالان دولان زدی خوب شدی؟؟؟؟؟منم پوست مرغی هستم.

عزیزم من سنگ پا رو صابونی میکنم و میکشم بهشون خیلی خوب شده

یکی از خانمای اینجا یادم داد خداخیرش بده

Dance me to the end of Love...
عزیزم من سنگ پا رو صابونی میکنم و میکشم بهشون خیلی خوب شده یکی از خانمای اینجا یادم داد خداخیرش بده

پس هنوز هم موم میندازین؟؟بعد چندبار موم انداختن حالت پوست مرغی بهتر میشه؟جای لک و زخم نمیوفته که سنگ پا میزنین؟؟

پس هنوز هم موم میندازین؟؟بعد چندبار موم انداختن حالت پوست مرغی بهتر میشه؟جای لک و زخم نمیوفته که سنگ ...

نه خیلی اروم میکشم سنگ پارو که زخمی نشه

الان موم یا اپیلیدی استفاده میکنم و بعدش لوسیون میزنم و توی حمام هم ک سنگ پا میزنم خیلی بهتر شده پاهام

فقط یه کم جای لک از قدیم مونده بهش که شاید بخاطر اون برم لیزر

اره عزیزم.خیلی اروم اروم

ببخشید من اینقد مزاحمت میشم خانمی.برا مناطق ممنوعه هم میندازی موم؟؟من تا حالا۳ بار زدم تا وقتی در نیومدن موها خیلی خوبه.وقتی میخان موهای جدید در بیان همش میشه جوش چرکی و پوست مرغی.فقط زیر بغلم هیچ چیزش نمیشه.دلم میخام جلوم موم بندازم ولی بعدش داغون میشه پر جوش چرکی ولی پاهام پوست مرغی میشه فقط.کاش جوش نمیزد دیگه.راه حلی برا جوشهای چرکی نداری؟؟؟

ببخشید من اینقد مزاحمت میشم خانمی.برا مناطق ممنوعه هم میندازی موم؟؟من تا حالا۳ بار زدم تا وقتی در نی ...

خواهش میکنم خانومی. عزیزم من رفتم لیزر برای اون قسمت و راحت شدم. به نظرم شما هم برو لیزر اگر میتونی