2777
2789
عنوان

رفتار من اشتباه بود یا نه

199 بازدید | 17 پست

قضیه از این قراره که یه دوست جدید پیدا کردم من۲۴ سالمه اون ۱۰ سال بزرگتر بود یه دختر بچه ی ۱۳ ساله ام داره من کار ناخن تو خونم انجام میدم اولین بار بود میومد خونه ی من بچش اومده صندلیشو گذاسته بغل میز من همه کشوهامو باز کرد یه پک تزیینی پیکسل ناخن داشتم بدون اجازه برداشته بود تا ساعت ۱۳ شبم خونه ی من بودن هی گل میکشید سیگار میکشید جلوی بچش منم تو این فازا نیستم 

قرار بود دخترس فرداش بیاد ناخنشو درس کنم  منم بعد اینکه رفتن گفتم اون پیکسلارو دخترت برداشته گفت اره دیتشه میاره فردا میده فردا زنگ زدم ک به دخترت بگو بباد ناخنشو درس کنم گفت نه تو به کارت برس حالا یه وقت دیگه نیاورد منم پس فرداش ک میشد امروز زنگزدم گفتم ناراحتم از اینکه دخترت دست تو کشوهام کرده وسیله بی اجازه برداشته اون قیمتی نداره ۵۰ تومن خریده بودمش اما من کسی کشوهامو دست بزنه ناراحت میشم دخترش اورد بهم پسش داد بعدم دیدم چتامونو پاک کرده منو انفالو و دبمو کرده از اینستا 

به خودم قول دادم رو کسی به جز خودم دیگه حسابی باز نکنم 🙃

بهش گفتم بحث وسیله نیست بحث حریم شخصیه خانوم بهش برخورده من واقعا ناراحت مبشم کسی دست کنه تو کشوهام ! چیز بدی بهش نگفتم با لحن بد نگفتم بعد تومده ویس داده ک دخترم گفتم بیاره دخترم میگه من دست تو کشوهاش نکردم خودش نشون داده ! منم گفتم دخترت اینجوری میگه دعواش نکنی ! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ساعت 13 شب چند میشه؟؟ 

بزن باران که دین را دام کردند... شکار خلق و صیدخام کردند... بزن باران خدا بازیچه ای شد...که با آن کسب ننگ و نام کردند ❤️🤍💚 و به تاریکیِ امـروز قسم؛ که بلندای شبِ شـهر به سـر خواهـد شـد ✨🕊️🤍 

ولشکن بهتر که خودش رفت 

بزن باران که دین را دام کردند... شکار خلق و صیدخام کردند... بزن باران خدا بازیچه ای شد...که با آن کسب ننگ و نام کردند ❤️🤍💚 و به تاریکیِ امـروز قسم؛ که بلندای شبِ شـهر به سـر خواهـد شـد ✨🕊️🤍 

ساعت 13 شب چند میشه؟؟

ار وقتی رفتن هی میرم تو کشوهامو نگاه مبکنم چیز دیگه ایم برداشته باشن نمیعهمم که پر خرتو پرته هی فکر میکنم نکنه چبز دیگه ای برداشته دخترش هی میرفت تو اون اتاقم درو میبیت با گوشی حرف میزد

ار وقتی رفتن هی میرم تو کشوهامو نگاه مبکنم چیز دیگه ایم برداشته باشن نمیعهمم که پر خرتو پرته هی فکر ...

حق داری، منم دوس ندارم کسی به وسایلم دست بزنه بدون اجازه 

ار وقتی رفتن هی میرم تو کشوهامو نگاه مبکنم چیز دیگه ایم برداشته باشن نمیعهمم که پر خرتو پرته هی فکر ...

عزیزم هر کسی رو تو خونت راه نده

و وقتی دیدی یکی کشو هات رو باز میکنه همون لحظه بهش بگو که وسیله زیاده داخل کشو ممکنه بهم بریزه دست نزن