2777
2789

سلام خوبین من تقریبا سه هفته ست عقد کردم نامزدم یدونه پراید داشت یدونه شاهین. الان شاهینو گذاشته برای فروش تا تولیدی بزنه و پراید میمونه. من میترسم خونواده م فکر کنن قرضی بوده ماشین چون زمان زیادی نگذشته خیلی استرس بدی گرفتم

خیلی ببخشید ماشین خودش بود حتما به پولش نیاز داشته کارشو بزنه حتما بهترشو میخره... چرا خانواده شما باید تمرکزشون روی ماشین نامزدت باشه!!! 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب قبل اینکه فکری کننخیلی عادی بگو ماشین رو گذاشته برای فروش که با پولش تولیدی بزنههمین

شوهر خواهرم آدم جالبی نیست فقط منتظر یه سوژه ست که جو بده. از روز خواستگاری پیگیر نامزد منه شاید باورت نشه پلاک ماشین نامزدم رو روز عقد داده بود دوستش که راهنمایی رانندگی ببینه به اسم خودمونه یا نه الان میخواد چرت و پرت بگه

شوهر خواهرم آدم جالبی نیست فقط منتظر یه سوژه ست که جو بده. از روز خواستگاری پیگیر نامزد منه شاید باو ...

بهتره به خواهرت بگی بهش برسونه که حق دخالت توزندگی شمارو نداره. اگر کاری نکنی باعث خراب شدن زندگیت میشه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
دیگه از الان ب بعد این چیزا ب خودتون مربوطه نزارید خانواده ها دخالت کنن

عزیزم بلد نیستم اون اصلا اجازه دخالت به خونواده ش نمیده مثلا روز عقد یه نیم ست پنهانی خودش خریده بود کادو داد بهم علاوه بر سرویس طلای اصلی. من ضعیف و دهن بینم و خودمو آزار میدم

دیگه از الان ب بعد این چیزا ب خودتون مربوطه نزارید خانواده ها دخالت کنن

خیلی از خودم بدم اومده که برام ماشین مهم شده یدونه پراید هم داریم فعلا بی ماشین نمیمونیم

خیلی از خودم بدم اومده که برام ماشین مهم شده یدونه پراید هم داریم فعلا بی ماشین نمیمونیم

ایشالله بهترشو میخرین

بنظر من نیاز نیست خبر بدی که ماشینو فروختین میتونی هیچی نگی مثلا شوهر خواهرت اینقدر پیگیره که بپرسه اون یکی ماشین چیشد؟😐🤦‍♀️

ایشالله بهترشو میخرینبنظر من نیاز نیست خبر بدی که ماشینو فروختین میتونی هیچی نگی مثلا شوهر خواهرت ای ...

اره من سر این پیگیریش یه هفته مریض شدم چون خواهرم اجازه نداد جواب رفتار زشتشو بدم بگم به تو چه ربطی داره بلکه ما موتور داریم اصلا ریختم تو خودم مریض شدم بخدا تب اینا میکردم دکتر گفت عصبیه .  

ایشالله بهترشو میخرینبنظر من نیاز نیست خبر بدی که ماشینو فروختین میتونی هیچی نگی مثلا شوهر خواهرت ای ...

همسرم دکوراسیون داخلیه الان میخواد تولیدی دکوراسیون پینترستی راه بندازه چون فروشش بالاست بخاطر همین کم آورده و حاضر نشد از طلاهای من بفروشه

عزیزم بلد نیستم اون اصلا اجازه دخالت به خونواده ش نمیده مثلا روز عقد یه نیم ست پنهانی خودش خریده بود ...

خوب عزیزم از همسرت یاد بگیر شما هم ضعیف نیستی ،چون اگر خانواده همسر اجازه دخالت داشتن روزگارشونو سیاه می کردی چون پای خواهر ومادر خودت وسط هست راحتی