2777
2789
عنوان

دوستم اومد خونه من با دوست پسرش که متاهله رفت سر قرار

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 35 پست
استاتر شوهرت این موضوع رو متوجه شده به نظرت واکنش نشون نمیده؟به نظرم کلا باهاش قطع ارتباط کن جدای از ...

اخه موندم رابطه ی چند ساله و رفت و آمد خانوادگی را چطوری قطع کنم ؟میشه کمکم کنین

خدایا 
کثافت و عوصیه که آره چرا پس ابروی منو بخطر انداخت چرا دم در خونه خودش یا خونه پدرش یا در ارایشگاه نم ...

خدارو شکر پس حالا که فهمیدی لجن و خرابکاره هرچه زودتر قطع رابطه کن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدارو شکر پس حالا که فهمیدی لجن و خرابکاره هرچه زودتر قطع رابطه کن

بخدا پسره با ماشینش چند دور زد تو کچه تا خونه منو پیدا کنه ای خدا من چی میکنم اگه یکی دیده باشه

خدایا 
اخه موندم رابطه ی چند ساله و رفت و آمد خانوادگی را چطوری قطع کنم ؟میشه کمکم کنین

خیلی راحت 

هروقت اون خانم تماس میگیره ک بیاد خونتون یا جواب نده یا بهونه بیار یا سرد رفتار کن

اگر هم رفت و امد خانوادگی دارید هروقت همسرتون هم بودن برید 

خدایی نکرده فردا پس فردا اگر ایشون لوو رفتن الکی نندازن گردن شما که اره فلانی هم درجریان کارام بود و کمکم کرده بود

ولی من اگر همچین موردی برام پیش میومد مستقیم میگفتم تمایل ندارم رفت و امد داشته باشیم 

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺