2777
2789

دوستم

گفت ک چندسال عقد بودع و مادر و هاهر شوهرش خونش تو شیشه کردن اما چون شوهرش دوست ذاشته و شوهرم بچه ننه بوده و‌طزف اونا صبوری کرده

گفت بعد عروسی دعوت کرده خونه شون 

و خ شوهر خاهرشوهره رو تحویل گرفته

بالا بشین غذا بیشتر بزاره جلوس

میوه دوبار بزاره 

چایی دوبار ببره 

از قصذ میکرده ک دیگ خونه ش نرن خانواده شوهر

و همینم شده دیگ نرفتن خونه ش

و خاهر شوهرم دیگ نگفنع بیا خونم 

اما چند وقت بعد طلاقش دادن بذون هیچ دلیلی 

خودش میگ شاید ب این خاطر بوده

قسم میخورد

ن حرفی ن نگاهی ن اشاره ای

فقط بالا بشین پایین بشین و تحویل گرفتن بود

نمیفهمم حق با کی بوده

مقصر اینجا کیه واقعا؟

دوستم خیلیییی پاکه روسرش قسم میخورم ختی الانم ک طلاق گرفته با هیچکس نیست حتی اهل دوستی نیست

خب شاید با این رفتارش حس بدبینی رو تو دل اونا ایجاد کرده اگر به همه به یه اندازه احترام میذاشت بهتر بود 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به درک بابا راحت شد بخدا مرد بچه ننه مفتش گرونه زندگی بزاش زهرمار میشد 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

والا شوهرشم نمیخواستش اگ میخواستش حداقل از خودش توضیح میخواست

بهتر ک رفت

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد