2777
2789

توی روابطم ناموفق هستم و وقتی کات میکنم هیچوقت ب قیافه و اینام ک باعث بشه نشه فک نمیکنم

تنها چیزای ک مهمش ذهنمه اینکه بخاطر اینکه پدرم پولدار نیست یا زندگی معمولی داریم کسی منو نمیخاد

میدونم اشتباه هس این طرز فکر ولی انقد از بچگی مامانم گفته پول باشه میخانت نباشه نمیخانت تو همه ابعاد

من دچار این فکر شدم و توش گیر کردم نمیدونم چجور رها کنمش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه از مادرتون بوده طرز فکر و برخوردتون رو عوض کنین

نمیتونم نمیدونم چیکار کنم اصلا خودمم عذاب وجدان میگیرن از اینکه خونواده سالم و متشخصی دارم و زندگی خوبی داریم خونه ماشین ن عالی ولی متوسط هس 

همش خودم و با افراد خیلی پولدار مقایسه میگنم

از بد روزگار دوبار هم با افراد پولدار وارد رابطه شدم و الان میرم خیابون ی ماشین شبیه ماشین اکسم میینم میخام قائم بشم نکنه منو تو ماشین پرشیا بیینه

واسه دخترا خیلی صدق نمیکنه این حرف زیاد درگیرش نشو ...بابای من پراید داشت شوهرم که دوست پسرم بود لند ...

خیلی تو وجودم نفوذ کرده بخدا تو کوچه ماشین شبیه مال اکسم میبینم حالا ماشینش دوملیاردیه

قائم میشم منو نبینه احساس کوچیکی میکنم میدونم اشتباهه ولی دست خودم نبس

نمیتونم نمیدونم چیکار کنم اصلا خودمم عذاب وجدان میگیرن از اینکه خونواده سالم و متشخصی دارم و زندگی خ ...

بنظرم سعی کنین ذهنتون رو پاکسازی کنین سعی کنید خوشحال باشین با چیزای کوچیک مثلاً همون چیزایی که در دسترستونه مثل ماشین  گل های که می بینین کتابخونه ای که میرین

و چیزای بزرگتر مثل خانواده سلامتی و....

خیلی ها آرزوی همینو دارن

ولی خدایی فکر کن اگه قراره فقط به خاطر پول بخوان همون بهتر نخوان

اره اینم درست نیس ولی همش میگم چون بالاتر از من بودن براهمون پیش خودشون گفتن این سطح پایینه باهام کات کردن

هرچقدر میگم ربطی نداره ذهنم ولم نمیکنه میگ ن بخاطر پوله فقط

منم آرزو داشتم پدر پولداری داشتم حالا خوبه شما معمولی هستین ماکه خیلی وضعمون خراب بود حالا گذشت اون ...

من خودم تلاش می‌کنم پولدار بشم شب و روز ندارم

ولی خب خیلی احساسات بدی و باخودم حمل میکنم بااینکه اکثر مردم ماشینشون خب ایرانیه من احساس بد دارم و دلم نمیخاد کسی منو تو ماشینمون بییینه

خیلی تو وجودم نفوذ کرده بخدا تو کوچه ماشین شبیه مال اکسم میبینم حالا ماشینش دوملیاردیهقائم میشم منو ...

بخدا منم دقیقا همینجوری بودم ولی الان فهمیدم که اشتباه میکردم 

از اینم که پولدار باشی چشم نداشته باشن ببیننت یا به خاطر پول تو ظاهر تحویلت بگیرن هم غافل نشو

🥲🥲🥲میدونی انگاری توسط مادرم ارزش گذاری شده برام

بااینکه میدونم ارزش آدما ب روح الهیشون هس و همه باارزش هستن ولی تو عمل و تو لحظه های ک ناخودآگاه عمل میکنم مچ خودمو میگیرم ک دارم طبق چیزای ک مادرم گفته فک میکنم

من خودم تلاش می‌کنم پولدار بشم شب و روز ندارمولی خب خیلی احساسات بدی و باخودم حمل میکنم بااینکه اکثر ...

باور کن یه روز زندگیمون تموم میشه دیگه هیچی ارزش نداره ببین ارزششو داره روز و شبتو برا پول درآوردن بزاری 

قطعا تلاش خوبه ولی نه در حدی که کل فکر و ذهن آدم پول بشه

کمی از وقت روزتون رو برای عبادت بزارین 

مطمئنا تاثیرشو بر زندگیتون میبینی