2777
2789
عنوان

خانوما میشه کمکم کنین

122 بازدید | 21 پست

من یه پسر ۶ ساله دارم به شدددددت وابسته ست و بخاطر وابستگی شدید حتی پیش دبستانی هم نتونست بره باشگاه میبرم نمیمونه کلاس زبان میبرم همش میگه تو هم بیا تو کلاس،خیلی خسته ام خیلی الان دارم گریه میکنم ،کسی تجربه داشته ؟؟؟باید چیکار کنم،حرفهای روانشناس هم تاثیری نداشت

از گذاشتن خونه مادرت شروع کن یکی دوساعت بزار ببین میمونه

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب هیچ چیزی علاقه نداره ک یکی دوروزه باهاش بری بمونی تا عادت کنه خودش بمونه

باشگاه علاقه داره اما همه ی حواسش به منه اگه تکون بخورم گریه میکنه میاد پیشم ،مسول باشگاه گفت دیگه نیارش نظم اینجا به هم میخوره

دختر خواهر شوهرم اینجوری بود کل کلاس اول رو باهاش میرفت تو سالن میشست بعد کلاس دوم باردار بود خودش با سرویس رفت و اومد گفت نیا دیگه اذیت میشی 

تو زندگی منتظر معجزه نباش. خودت معجزه زندگیت باش

ببرش کلاس فوتبال تو فضای باز و بگو باباش ببرتش

کلا بیرون رفتن با باباش رو زیاد کن مثل پارک رفتن، خرید نون و سوپری

البته به قول دوستمون بچه ی دوم هم تو مستقل شدن اولی خیلی موثره

اگه واقعا از پسش بر نمیاید برید مشاور کمکتون کنه چون ممکنه بعدا مشکل ساز بشع

وای تو رو خدا بگو چیشد که تونست تنها بمونه

دید مامانش باداره از خوشحالی اینکه میخواد براشون بچه بیاره گفت خودم میرم و دیگه نیا 

تو زندگی منتظر معجزه نباش. خودت معجزه زندگیت باش
با باباش هم بره به اون میگه تنهام نزار بیا تو کلاس،بخدا خیلی کلافه ام از کار و زندگی افتادم

حق داری عزیزم سخته واقعن . پسر منم سال باید بره پیش . وابستست خیلی ولی چون پارسال دوماه مهد گذاشتمشون فکنم بره البته بهونه ش اینه ک با خواهرش بره وگرنه نمیره . منم از الان استرس دارم هم برا نرفتنش هم رفتنش برا خودمم سخته وچ. خدا بهت صبر بده 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

حق داری عزیزم سخته واقعن . پسر منم سال باید بره پیش . وابستست خیلی ولی چون پارسال دوماه مهد گذاشتمشو ...

آره بخدا دو ماه رفتم تو سالن مدرسه در کلاسشون هم باز همینجوری چشم تو چشم هم ۴ ساعت میگذروندیم ،انقدر خسته شدم که دیگه نبردمش