2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین بچم بیچارم کرده

362 بازدید | 54 پست

یه پسر شش ماه و نیمه دارم الان دو هفتست توی طول روز کلا پنج شش بار میخابه هربار یک ربع و با جیغ از خواب بیدار میشه 

شبا هم ۴ صبح بیدار میشه دیگه نمیخابه تا صبح کلا

من عصبی شدم کارایی میکنم که دست خودم نیست حرص میخورم حرصم رو با عصبانیت سر بچه خالی میکنم چرا اینطوری شده

کی درست میشه کسی می‌دونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من بد دندون بود 

سر هر دندون دو هفته داستان داشتیم

سر اسیاب ها که ترکوند مارو 

دخترم ولی خیلی سخت درنیورد 

هر دندون نهایت دو سه روز 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
آره بخدانه رفلاکس نداره چهار صبح سرحال بیدار میشه میخاد بازی کنه

قبلا خوابش چطور بود

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
یعنی بخاطر دندونه؟ ببین چهار صبح یجوری سرحال بیدار میشه انگار ده صبحه میخاد بازی کنه

دندون درد بیدارش میکنه

احتمالا همین هفته بزنه بیرون

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
یه جاش درد میکنهیا پیش کسی نزاشتیش از چیزی بترسونتشمطمئن باش این دومورد یکیش باعث شده

نه کسی نترسوندش پیش مادربزرگش میمونه که خیالم راحته ازشون.ممکنه بخاطر دندون درآوردن باشه این موضوع؟ 

یجوری سرحال بیدار میشه چهار صبح که نمیدونی