2777
2789
عنوان

تست چشم پاکی یا هیزی شوهرم

1197 بازدید | 79 پست

امروز صبح رفته بودیم بیمارستان با همسرم 

یک خانوم نسبتا بی حجاب و با ارایش انچنانی اومد داخل شوهرم ی نگاه ریز بهش کرد و سرش رو انداخت پایین .

بعد اون خانوم رفت داروخانه دارو بگیره . من و شوهرم نشسته بودیم و پسرمم رو تخت سروم بهش وصل بود 

این خانوم اومد رفت سِرومش رو بده به پرستار تا براش تزریق کنه . 

سروم پسر من تموم شده بود و همسرم برای اینکه اون خانوم اونجا وایساده بود به من گفت تو بروپسرمون رو بیار 

الان شوهرمن چشم پاکه یا نیست ؟ 

وقتی اومدیم خونه بعضی وقتا تو فکر فرو میرفت یعنی به اون فکر میکرد؟ 

کاربری دستِ دونفره 🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب چ چیزایی فک میکنین من خودم پلنگ ببینم سرتا پا برانداز میکنم تازه ب شوهرمم نشون میدم

منم همینطور 

یعنی کارمون اشتباه نیس؟؟؟؟

😐😐😐😐

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

به نظرم زیادسخت نگیرفرض براینکه نگاه کنه چی میشه مگ نمیگم بدنیس ولی خب به جایی هم نمیرسه واونجورپوشش برامایی که خانومم هستیم جای نگاه داره بعضی وقتاخودم بایه سری پوشش هاتوجهم جلب میشه اونوقت توقع دارم شوهرم نبینه مگه کوره

بقران سواله برام از صبح اعصاب ندارم ک شوهرم اونو نگا کرده

شوهرت بنده خدا کجا اونو نگاه کرد

زل نزد بهش ک 

تازه ب خودتم گفت برو بچه رو بیار

هیز اونه ک مدام طرفو نگاه کنه و چشم ازش ورنداره

تو میری جایی ب هیییچ مردی نگات نمیوفته؟!

....💕خدا💗میهن❣️رهبر💓....

اصلا نمیشه برداشتی کرد از آقایون

چه بسا که وقتی خانومه رو دید،سریع نگاهشو گرفت که در نظر شما همسری پاکدامن جلوه کنه😆😆

بجای این فکروخیالا،برس به زندگی که دنیا دو روزه.

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴