2777
2789
عنوان

خوش به حال پولدارا

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پول خوبه اما اینو مطمئن باش که هیچ زندگی بدون مشکل نیستو پول حلال تمام مشکلات نیست

مگه میشه

یه دردیو بگو با پول درمان نشه

برنامه میلی مورد تایید رسمی هست،اگر با کد دعوت نصبش کنید میتونید هدیه بگیرید و به حساب بانکیتون واریز کنید. کد دعوت: milli-s8mom

پول خوبه اما اینو مطمئن باش که هیچ زندگی بدون مشکل نیستو پول حلال تمام مشکلات نیست

میدونی مشکل من با این حرفا چیه ؟

یجوری این حرفا رو میزنن که انگار آدم فقیر مشکل نداره اتفاقاً هزاران برابر بیشتر داره 

همین من ۹۹ درصد مشکلاتم با پول حل میشه 

البته اگر باشه 

این کاربری دومم هست 

از نظرم نقطه مشترک بیشتر افرادی که جرائم مالی مثل سرقت، اختلاس،  ارتشا، کم فروشی و... ازشون سر می‌زنه همین داشتن ذهنیت «پول‌ همه چیزه» است که باعث می‌شه به این باور برسند که از هر راه حرام و ناصوابی هم که شده باید به پول رسید.

و از نظر من از آدمی که چنین طرز فکری باید دوری کرد و از اعتماد بهش نرسید.

انشالله خداشفاش بده

قربون دل مهربونت برم 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

میدونی مشکل من با این حرفا چیه ؟یجوری این حرفا رو میزنن که انگار آدم فقیر مشکل نداره اتفاقاً هزاران ...

اجی خوشکلم اگه شما ۹۹درصد مشکلاتت با پول حل میشه ،به خدا من۱۰۰درصد مشکلاتم با پول حل میشه،من زندگی خوبی دارم با شوهرم خیلی خوبم،خانوادش هم همینطور،بچه سالم دارم خدارو شکر ولی شوه م پنج ماهه حقوق نگرفته این قضیه توی تماااااام زندگیم تأثیر گذاشته