2777
2789
عنوان

خوش به حال پولدارا

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 41 پست
من یه خواهر دارم خدا رو شکر وضع مالیش عالیهحتی بیماریهایی که میگیره مثل ما آدم معمولی ها نیست 😂😂😂

آخه حتی بحث بیماری گرفتن هم باشه باز اون آدم پولدار آرامش بیشتری داره 

مثلاً من دو ساله نمیتونم برم دندانپزشک و مجبورم تحمل کنم چه رسد به چیزای دیگه 

این کاربری دومم هست 

درسته حرفت 

ولی میدونی چیه؟ 

جدیدا هر وقت میخوام غر بزنم یادم میاد چقدر چیزایی زیادی دارم که باید هر روز بابتش خدا رو شکر کنم و چقدررر آدم هایی هستن که شاید حسرت چیزایی کوچیکی که ما داریم رو بکشن و اینطوری شرمنده میشم از حرفم چون خیلی وقتا با خدا دعوام میشه و ناسزا میگم🥲🤦🏼‍♀️

هممون خیلی مشکلات مختلفی داریم این روزا حتی پولدار ترین افراد مشکلاتی دارن که منو و شما ازش خبر نداریم همه چی به ظاهر نیست واقعا خدا یه جایی به اونام یه دردی میده که با میلیارد ها نتونن درستش کنن اینو مطمئن باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه حتی بحث بیماری گرفتن هم باشه باز اون آدم پولدار آرامش بیشتری داره مثلاً من دو ساله نمیتونم برم د ...

خدا سلامتی بده عزیزم

دندونپزشکی خیلی واجبه

از بقیه هزینه هات بزن ولی دندونهات رو چکاپ کن

بمونه هزینه ش بیشتر میشه

از نظرم نقطه مشترک بیشتر افرادی که جرائم مالی مثل سرقت، اختلاس، ارتشا، کم فروشی و... ازشون سر می‌زن ...

الان بحث اینه که پول باید باشه 

بحث این چیزا نیست 

آدم باید خیلی‌ بی منطق باشه که تأثیرات بی پولی رو تو جامعه نبینه 

این کاربری دومم هست 

درسته حرفت ولی میدونی چیه؟ جدیدا هر وقت میخوام غر بزنم یادم میاد چقدر چیزایی زیادی دارم که باید هر ر ...

محض اطلاع از این درد ها بین فقرا هم هست چه بسا بیشتر 

و دیگه پولی هم نیست که امیدی داشته باشی که بتونی این مشکلات رو کنترل کنی 

این کاربری دومم هست 

خدا سلامتی بده عزیزمدندونپزشکی خیلی واجبهاز بقیه هزینه هات بزن ولی دندونهات رو چکاپ کنبمونه هزینه ش ...

واقعاً در توانم نیست 

یه دندون یه عالمه پولشه 

من خرج دیگه ای ندارم که بخوام ازش بزنم 

این دولت سوئد خوب کاری میکنه وقتی میبینه یکی پول نداره بچه رو میگیره میده به یه خانواده که وضع خوبی دارن 

الان مثلاً ما خوبیم 

ریدن تو زندگیمون 

این کاربری دومم هست 

الان بحث اینه که پول باید باشه بحث این چیزا نیست آدم باید خیلی‌ بی منطق باشه که تأثیرات بی پولی رو ت ...

کسی منکر آسیب‌‌زا بودن فقر نیست.

منتهی قواعد و اقتصائات زندگی و بی‌عدالتی‌هایی که انسان‌ها روا می‌دارند باعث شده همواره قسمت قابل توجهی از جمعیت جهان در فقر باشند. و همه افراد در خطر از دست دادن مال و منالشون هستند و ممکنه ثروتمند امروز، فردا فقیر باشه.

با این اوصاف لازمه آماده این باشیم که در شرایط کمبود شرافتمندانه زندگی کنیم و پول رو ارزشمند‌تر از ارزش خودش بزرگ نکنیم. 

کسی منکر آسیب‌‌زا بودن فقر نیست.منتهی قواعد و اقتصائات زندگی و بی‌عدالتی‌هایی که انسان‌ها روا می‌دار ...

درد ما همینه 

شرافتمندانه زندگی کردن 

چیزی که خودم همیشه ازش حرف میزنم 

ولی خب الان نون توش نیست 😂

این کاربری دومم هست