2777
2789
عنوان

همسرم میگه من مادر و پدرم با تویه غریبه عوض نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین منم تقریبا همچین موقعیتی دارم 

و بزرگترین اشتباه زندگیم این بود که قبول کردم برم تو ی خونه با مادرشوهرم اینا 

الان همه چیو وظیفه میدونن که هیچ تازه شوهرم برا من چیزی میخره هم از خودشون میدونن و ی عالمه چیز دیگه هرچند تاازه ادمای بدی دیستنو و واقعا هوامو تو سختیا دارن ولی اصلا حس خوبی ندارم از زندگیم ی جوری شده بقیه فک میکنن ما با اجازه اونا اب میخوریم الان دارم خودمو جررر میدم که از اینجا برم فقد مادرشوهرمم تهدید میکنه قطع رابطه میکنه بریم 

برا منم دعا کن خواهر راحت شم

تو هم اصلا تن به همچین چیزی نده وقتی شوهرت اینطوره خیلی محکم واستا و بگو دوست ندارم حس استقلالی که میخوام تو زندگیم داشته باشم از بین بره یعنی بری اونجا با تضمین میگم فاتحه زندگیتو بخون از همین الان

روزای خوب توی راه😎✌🏻

دقیقا هر چی میگم میگه برو گمشو من فقط پدر مادرم اولویت من هستن ایقد محبت در حق من کردن فلان گفتم اون ...

اشتباهت همینجا بوده عزیزم باید میگفتی مگر میشه پدرومادر وفرزند عشقی بهم نداشته باشن منم خودم پدرمادر دارم میفهمم ولی بعدازدواج زن وشوهر باید اولویت هم باشن قراره تومثل کوه پشتم باشی منکه نمیگم خانوادن رو فراموش کن ولی کلا عزیزم رابطتو درس کن بعد برو زیر یخ سقف واقعا مشاوره لازمید اگر شده اون نیومده فعلا یه مشاور خیلی خوب پیدا کن خودت برو تانامزدی میتونی اونم بکشونی مشاوره بعدازدواج بدترمیشه

خدایا یه گوشه چشم تو برای حل مشکلات ماکافیه🙁
ببخشیدچاقو زیر گلوتون گذاشتن که با دونستن این شرایط همچنان خرج می‌کنید اینقدر براش؟؟بعد آدمای سالم م ...

با جمله اولتون موافقم قبل از عقد هیچی نمیگن که مبادا داماد پشیمون بشه،بعد از عقد فکر می کنم می تونن بتازونن،