2777
2789
عنوان

همسرم میگه من مادر و پدرم با تویه غریبه عوض نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 58 پست

اصن این اشتباه رو نکن باخانواده شوهر ی جانشین من انتخاب شوهرم بودم الان حتی ب صورتمم نگانمکنه من دگ تحملم تموم شد امروز گفتم دگ نمخام این زندگی ادامه پیداکنه تو ب خواسته های من اهمیت نمیدی بچم و برداشتم اومدم خونه پدرم دگ نمیرم بااینکه ازدواج دوممه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین قطعا وحتما مشاوره مجرب برید هردوتون کتاب مردان مریخی وزنان ونوسی رومطالعه کن درضمن اون قربون صدقه خانوادش رو می بینه و اعتراض شمارو واکثر مردای ایرانی گول قربون صدقه هارو میخورن  هرچی بیشتر سعی کنی براش توضیح بدی متاسفانه اون بیشتر مطمئن میشه میخوای اطخانوادش بدبگی و دورش کنی 

خدایا یه گوشه چشم تو برای حل مشکلات ماکافیه🙁
حس نمیکنی تو‌ و خانوادت بیش از حد بهش سواری میدید؟مگه خودت و انداختی بهش؟کلا کمک هات و حذف کن

دارم حذف میکنم نمیخام از روی حساب من وام بگیره 

ایقد زبون داره 

عصری من گلوم درد میکرد منم نبرد دکتر خودم تنها ر رفتم ای خدااااا

ببین قطعا وحتما مشاوره مجرب برید هردوتون کتاب مردان مریخی وزنان ونوسی رومطالعه کن درضمن اون قربون صد ...

دقیقا هر چی میگم میگه برو گمشو من فقط پدر مادرم اولویت من هستن ایقد محبت در حق من کردن فلان 

گفتم اونا هیچی ندارن میذونم تو خرجشون میدی برای همین هواتو دارن 

باز تو و مامانت دیگه کی هستین ک یارو زمینشو میزنه ب نام مامانش، مامانت بهش باز پول میده ک ماشین بخره بنظرم رو خودت و مامانت کار کن😐😐شوهرت یه چیزی میدونه اینارو بهت میگه

و ܟܿܥ‌‌ߊ‌ࡅ࡙ܨ ܭܘ ܣܩࡅ࡙ࡍ߭ ܝ̇ߺܝ̇‌ܥ‌‌یܭܨ ܣߊ‌ܢܚࡅ߳ߺߺܙ🤍