2777
2789

عروسی باشه ولی ساده

چقد خوبه خدایا

چرا انقد همه چی واسه جوون ها سخت شده

ای کاش همه چی مث قبل میشد

ساده و دوستداشتنی

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍

عروسی گرفتم مثل سگ پشیمونم ای کاش همون پولو میدادم طلا میرفتم ارایشگاه و لباس عروس و محضر و اتلیه

بجز استارتر کسی نظرنده درمورد پستم!!!                                 لطفا یه صلوات برای ظهورامام زمانمون بفرست🫶🏼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون دلت میخواد به نظرم رو دلت میمونه

اگه شرایط عروسی نداری یه جشن بگیر شده حای فقط دوستات باشن اتفاقا اینجوری شاید بیشتر هم خوش بگذره

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

اگه عروسی نمیگیری حتتتتتما به جاش یه چیزی از شوهرت بگیر...مردها خیییلی نامردن...چند سال دیگه یادشم نمیاد به خاطرش از دل خودت گذشتی..مثلا خونه ای ماشینی زمینی چیزی به نامت کنه شده حتی یک دنگ دو دنگ..یکی از اقوام داماد خونه خرید دیگه پول نداشت عروسه گفت حالا که عروسی نمیگیری برام باید خونه رو به نامم کنی اونم کرد...دختره خییییییییییلی جهیزیه خوبی داشت نمیشد پسره مفت زن بگیره هیچ کاری براش نکنه

اگه نمیگرفتی الان قطعا فکر میکردی چیز بزرگی از دست دادی

خیلی مزخرف بود عزیزم همون موقع هم ب اصرار مادرم گرفتم که ای کاش اون مجلس مزخرفو نمیگرفتم دوسال ازخاطرات نکبتش اوضاع روحیم بهم ریخته

بجز استارتر کسی نظرنده درمورد پستم!!!                                 لطفا یه صلوات برای ظهورامام زمانمون بفرست🫶🏼

اگه عروسی نمیگیری حتتتتتما به جاش یه چیزی از شوهرت بگیر...مردها خیییلی نامردن...چند سال دیگه یادشم ن ...

این کارخیلی خوبهههه

خیلی مزخرف بود عزیزم همون موقع هم ب اصرار مادرم گرفتم که ای کاش اون مجلس مزخرفو نمیگرفتم دوسال ازخاط ...

درک میکنم عزیزم ولی اگه نمیگرفتی نمی‌دونستی ک عروسیت مزخرف میشه و  الان حسرتش رو میخوردی

اکثر کسایی ک با اختیار خودشون هم عروسی نگرفتن بعدا پشیمون شدن