2777
2789

من یکسال نامزد بودم بعد عقد کردم. نه ماه عقد بودم. یه مراسم عقد توپ در حد عروسی سی نفره (خانواده خودمو همسرم) تو‌حیاط خونه پدرم که بسیار سرسبز بود گرفتم. دیراین و میز سلف سرویس، لباس عروس و دیته گل و ماشین عروس، عکاس و فیلمبردار خلاصه در حد عروسی همه کار کردیم و عروسی نگرفتیم بجاش یه دستگاه برای کارگاه همسرم خریدیم که درامدمون بیشتر باشه. حتی سرویس طلا هم یه سال بعدش خرد خرد خریدیم. اصلا هم پشیمون نیستم. همسرم ارزششو داشت.

من یکسال نامزد بودم بعد عقد کردم. نه ماه عقد بودم. یه مراسم عقد توپ در حد عروسی سی نفره (خانواده خود ...

خب شما عقد داشتی در حد عروسی منم یه جشن دوست داشتم در حد همین عقدی که شما میگی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شما عقد داشتی در حد عروسی منم یه جشن دوست داشتم در حد همین عقدی که شما میگی

خب اینکه هزینه زیادی نمبره نسبت به عروسی

سال ۱۴۰۱ هزینه های ما این شکلی شد

کرایه دکور و  میز و صندلی روستیک ۱۲۰۰

کرایه لباس عروس ۴ تومن

دسته گل عروس ۵۰۰

ارایشگاه عروس(نگفتم عروسم چون میخواستم چهره خودم باشه) ۵۰۰

ارایشگاه داماد ۵۰۰

گل ماشین عروس دقیق یادم نیست فک کنم ۵۰۰

شام عروسی از بیرون‌چلو کباب گرفتن برای سی نفر ۳ میلیون

مبوه چند مدل درجه یک و شیرینی انواع نوشیدنی دسر و فینگرفود که تو خونه درست کردیم حدود ۵ تومن

عکاس و فیلمبردار با کلیپ تو باغ طرف آشنا بود ۲ تومن

کت و شلوار دامادم فک کنم ۲/۵

مجموعا حدود ۱۹ میلیون خرجمون شد که همون سال دوستم عروسی ۱۵۰ نفره گرفت حدودا ۳۵۰ خرجشون شد البته تالارش شیک و  گرون بود...

خب اینکه هزینه زیادی نمبره نسبت به عروسیسال ۱۴۰۱ هزینه های ما این شکلی شدکرایه دکور و میز و صندلی ر ...

هزینه های الان ارکست۳۰ ، فیلمبردار ۳۰دو تا قاب فیلم روز عروسی در حد ساده و یه کلیپ چند دقیقه ای، لباس عروس ۱۰ مناسب ترینش ارایش ۱۰ 

لباس داماد ساعت و اکسسوری عروس و تاج و دسته گل و ماشین عروس و ... ۱۰ تا ۱۲ 

میوه و شیرینی هم تا ۳۰ میشه با خورده ریزه ها تقریبا ۱۴۰ 

هزینه های الان ارکست۳۰ ، فیلمبردار ۳۰دو تا قاب فیلم روز عروسی در حد ساده و یه کلیپ چند دقیقه ای، لبا ...

همینو تا میتونی ساده ترش کن اگه مشکل مالی داری

ارکستر من نداشتم با یه سیستم صوتی خوب ۳۰ تومن از هزینتون کم میشه

آتلیه و فیلمبردار من یه اشنا اوردم اینا چون معروف نبودن و آتلیه نداشتن قیمتشون خوب بود و باور کن فیلم و کلیپ رو بعد از پنج سال سرجمع چهار بار هم ندیدیم اینم میتونی ساده تر و با هزینه کمتر برگزارش کنی 

ببین باور کن اگه بخوای با کمترین هزینه میتونی هوشمندانه یه جشن خوب بگیری.